Folytatódnak a támadások Luhanszk és Donyeck határán

2022. július 14. 11:04

Folytatódnak a masszív tüzérségi és aknavető támadások, és sortüzeket használnak.

2022. július 14. 11:04
null

Luhanszk megye kormányzója, Szerhij Haidai a Telegramra posztolva közölte, hogy Oroszország 12 rakéta- és légicsapást mért lakott területekre Luhanszk és Donyeck megye határán − írja az Index a The Guardian cikke nyomán.

Folytatódnak a masszív tüzérségi és aknavető támadások, és sortüzeket használnak. Az oroszok kisebb településeken keresztül próbálnak áttörni Sziverszkbe és utat nyitni Bakhmut felé, ezért mindent elpusztítanak, ami előttük van. Most Verkhnokamjanszkij irányába támadnak az oroszok, a harcok folytatódnak.

Nyitókép: Anatolii Stepanov / AFP

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mexmax
2022. július 14. 16:14
"és sortüzeket használnak"..... mi? mit? értenem kéne? esetleg lehetne a Magyar nyelvtan szabályai szerint, és érthető módon fogalmazni. Ez így szánalmas....
Highlander07
2022. július 14. 15:54
Hülye ukránszopó mandiner! Hagyjátok már abba, hogy azoktól idézgettek, akik már hónapok óta nincsenek ott, és nem tisztségviselők! Amúgy normálisak vagytok? Mi lett a mandinerből? Egy álhírportál!
Vakfolt
2022. július 14. 14:50
Hé nem úgy volt, hogy minden orosz lőszerraktárat felrobbantottak a csodafegyverrel és már csak az orosz megadásra várnak?
drom176
2022. július 14. 12:47
" Luhanszk megye kormányzója, Szerhij Haidai a Telegramra posztolva közölte, hogy Oroszország 12 rakéta- és légicsapást mért lakott területekre Luhanszk és Donyeck megye határán " Semmi újdonság.....a szokásos, iskolákat használnak fel. " Az RF Fegyveres Erők több rakétacsapása érte a Szolyanye mikrokörzet 51-es számú iskoláját, ahol az Ukrán Fegyveres Erők egységeit szállásolták el. Az, hogy az objektum közelében rendszeresen láttak autókat, katonai felszereléseket és lőszeres dobozokat. Abból ítélve, hogy a sztrájkok után mintegy 5 mentőautót láttak az iskola közelében, valamint sok egyenruhás embert, az orosz lövedékek célba értek..." https://voenhronika.ru/publ/vojna_na_ukraine/nashi_zashli_v_seversk_i_uzhe_na_poroge_bakhmuta_poslednie_novosti_i_khronika_boev_s_ukrainy_na_ehtot_chas_14_ijulja_17_video/60-1-0-12592
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!