Lövöldözés tört ki Philadelphia belvárosában, többen meghaltak

2022. június 05. 12:24

A rendőrségi források szerint legalább 11-en megsebesültek.

2022. június 05. 12:24
null

A hatóság tájékoztatása szerint a lövöldözés egy zsúfolt környéken történt, ahol több száz ember volt. Úgy tudni, hogy két férfi és egy nő vesztette életét. Az amerikai Fox hírtelevízió szerint közülük legalább ketten huszonévesek voltak.

Az elkövetőre a rendőrök rálőttek, további részleteket nem közöltek, így a sebesültek állapota sem ismert.

A hatóság Twitteren felszólította az embereket, kerüljék el a környéket.

Péntek éjjel már kilenc lövöldözést jelentettek

A Fox értesülései szerint egyelőre nem tartóztattak le senkit. A hírtelevízió azt közölte, hogy a gyanúsított egy nő, míg a The Washington Post című lap szerint többen lövöldöztek, és egyikőjük férfi volt.

Philadelphiában péntek éjjel már kilenc lövöldözést jelentettek a város különböző részeiből, ekkor egy várandós nő is életét vesztette, és legalább nyolcan megsebesültek.

(MTI)

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
u.cserkész
2022. június 06. 13:27
Lassan több lelőtt halott lesz a békés USA-ban, mint Ukrajnában.
Stephan
2022. június 05. 18:50
Na, a deep state ismet akciozott. Minden hetre idozitenek egy tomeges lovoldozest - persze nem masert, mint a 2nd amendment tamadasa miatt. Azaz el akarjak venni a lakossagtol a fegyvereket, mert azokkal esetleg meg meg is tudnak magukat vedeni (ez mar Europaban, Ausztraliaban, Kanadaban lejatszodott. Birkak vagyunk, barmilyen kormanyrabigaba hajthat minket es meg csak vedekezni sem tudunk. Ha az USA-ban ez sierul, akkor az utolso remeny is elmulik, hogy szembeszalljunk a globalista DS-es.
annamanna
2022. június 05. 17:26
Ezt valaki belinkelte ide pár napja, érdekes: https://www.youtube.com/watch?v=f9GLJH6nUMo&t=16s - 2012-ben Joe Biden alelnökként már kidolgozott és elfogadtatott egy törvényt a fegyverhasználat korlátozásáról.
Megtalálta
2022. június 05. 15:48
A nyitott, liberális társadalomnak megvannak az előnyei, és amint láthatjuk, a hátrányai is. Az ilyen környékekről, városokból ajánlatos elkötözni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!