Ukrajna szerint Moszkvának fel kellene adnia a háborút

2022. június 07. 07:47

Ugyanakkor elismerik, hogy Putyin bármelyik városukat lebombázhatja.

2022. június 07. 07:47
null

Az ukrán 24tv.ua portál arról ír, hogy Alekszej Danilov, az ukrán nemzetbiztonsági és védelmi tanács minisztere válaszolt Vlagyimir Putyin orosz elnök fenyegetéseire, miszerint abban az esetben, ha a Nyugat továbbra is fegyvereket szállít Ukrajnának, csapást mér „azokra a létesítményekre, amelyeket még nem támadtak meg”, írja az Index.

Olvasóink számára Danilov neve onnan is ismerős lehet, hogy ő volt az, aki szerint a magyar kormány tudott az invázióról és el akarta foglalni az ukrán területek egy részét.

és el akarta foglalni az ukrán területek egy részét.

„Adják fel az oroszok”

„A Kreml diktátora azt javasolja, hogy Ukrajna ne kapjon fegyvert, adja meg magát és írja alá a feladásról szóló egyezményt. Határozottan ellenzem ezt, és úgy gondolom, hogy

Ez az én nyilvános álláspontom. Az pedig, hogy Putyin bármelyik városunkat megkárosíthatja rakétáival, sajnos tény” – mondta Danilov, aki hozzátette, hogy ha Ukrajnának elegendő forrása lenne a védekezésre, az jelentősen segítené az ellenség kiűzését – írják.

Kép forrása: Facebook

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nagyhuba1
2022. június 08. 09:17
Ukránok fordítva ülnek a lovon !
Kivűlálló
2022. június 07. 18:33
"Ukrajna szerint Moszkvának fel kellene adnia a háborút" Neeem.., hanem az ukránoknak pusztulni kell! Minél előbb, annál jobb!
Nagyhuba1
2022. június 07. 18:29
Oroszország szerint Ukrajnának kéne megadni magát. Csak már valamelyikük adná meg magát, hogy vége legyen az egész szarságnak,az EU békében szapulhassa Magyarországot.
Dezsőke
2022. június 07. 15:10
ezek tuti skizofrének állat jó lehet a cucc mit cuccoltok?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!