Soros fia: Soha nem fogjuk elhagyni Ukrajnát, hiszen 30 éve ott vagyunk

2022. június 03. 09:42

Tanácskozást tartott Soros, az ifjabb Soros és az ukrajnai Nyílt Társadalom Alapítvány vezetője.

2022. június 03. 09:42
null

Beszédes képet – és szöveget – tett közzé Alexander Soros a Twitter-oldalán. Arról számolt be, hogy „Putyin ukrajnai háborúja” óta először megbeszélést tartott az apjával, Soros Györggyel, valamint az ukrajnai Nyílt Társadalom Alapítvány vezetőjével.

Elmondta:

 

 

Nyitókép: Twitter

Összesen 163 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VLjs
2022. június 12. 14:28
"A tények kedvéért: mióta az orosz hadsereg benyomult Ukrajnába, messze a legtöbbet a kleptokrata orosz állam keresett az öldöklésen." Mert ilyen ultratehetségtelen és alkalmatlan vezetése van az EU-nak, hogy az oroszoknak szánt ártó szankciójuk, legtöbbet az EU-s polgárok életminőségét rontja, nem az oroszokét. Gyökér!!
APESZ72
2022. június 06. 10:23
2 vén szar és két idióta gyerek saját koncának tekint egy 40 milliós országot. Népét évtizedekig fosztogatják, éhbérér dolgoztatják. Teletömik fegyverekkel, - azt is eladják nekik - majd porig romboltatják az Oroszokkal, lakóit elűzik. Hol van már egy Európai vezető, aki megálljt mond a 2 vén szar gyilkos aktivitására. Az Ukránokat azonnal le kell fegyverezni és békét kötni Oroszországgal. Mielőtt a 2 vén szar - és debil gyerekeik - még nagyobb bajt okoznak.
airmax
2022. június 04. 15:30
Sokan nem értik, hogy a magyarok miért szimpatizálnak inkább az oroszokkal, mint az ukránokkal.. Többek közt itt a magyarázat... Azért mert az oroszok sorosék ellen harcolnak...
Kristály
2022. június 04. 13:14
Ezért a buzi bandáért megy le Nyugat Európa barlang lakóba ??? Csak szólok ha ki nyirjátok az összes ukránt nem lesz aki dolgozzon nektek , magatok kell dolgozzatok akkor nem lesz buzulás. Selejtek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!