Videón a kremencsuki rakétatámadás pillanata

2022. június 30. 10:28

Az oroszok szerint nyugati fegyverraktárakat lőttek szét, a tűz onnan terjedt tovább.

2022. június 30. 10:28
null

Rakétatámadás ért egy ukrajnai bevásárlóközpontot – számoltunk be hétfő délután. A támadás halálos áldozatainak száma folyamatosan növekedett: legkevesebb 20 ember halt meg, 59 másik pedig megsebesült.

Az oroszok szerint ők nyugati fegyverraktárokat lőttek szét. „A nyugati fegyverekhez raktározott lőszerek felrobbanása tüzet okozott a gyárépület mellett található, nem működő bevásárlóközpontban” – mondta Igor Konasenkov.

Most egy videó is napvilágot látott a becsapódásról, amelyen tehát a híradások szerint az a pillanat látható, amikor a plázát találat éri.

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
APESZ72
2022. július 01. 10:12
Szerencsés "véletlen" , hogy egy kamera pontosan abba az irányba nézett. Fókuszban, középen, premier plánban a célpont. Hol szívta a kokaint a rendező?
bagira
2022. június 30. 18:23
Zelenszkij maffiaállamot működtetett Ukrajnában https://www.youtube.com/watch?v=PvcK6wV_WAI
MaBaker
2022. június 30. 16:32
Végre egy ukrán területen történt rakétatámadás a hírekben, amit nem ukrán rakéta okozott. Tán beszereztek kifejezetten erre az alkalomra orosz rakétát?
foldizs
2022. június 30. 16:29
"A hétfői, kremencsuki bevásárlóközpont ellen intézett orosz rakétatámadásban a június 29-én rendelkezésre álló adatok szerint 18 ember meghalt, 57 megsebesült, 36 személyt pedig eltűntként tartanak nyilván - közölte a Human Rights Watch jogvédő szervezet. A bombázást kivizsgáló jelentésében a HRW azt írja: egyáltalán nem igaz az orosz kormány azon állítása, miszerint a bevásárlóközpont zárva lett volna a támadás ideje alatt, ezt vásárlók és dolgozók is megerősítették nekik. Bizonyíthatóan nem igaz az sem, hogy a tűz akkor terjedt át a központra, amikor egy másik csapás a nyugatról szállított lőszereket találta el egy szomszédos ipari komplexumban."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!