Johnny Depp egy angliai kocsmában járt az ítélet idején

2022. június 02. 06:59

A Newcastle-beli Bridge Tavernben fotózták le a per ítélethozatalának órájában.

2022. június 02. 06:59
null

Ítélet született a Depp vs Heard ügyben az Egyesült Államokban. Az esküdtek az első ügyben Johnny Deppnek adtak igazat, kimondták, hogy a Washington Postban megjelent, bántalmazásról szóló cikket Amber Heard jegyezte, annak állításai pedig hamisak voltak és alkalmasak arra, hogy a színésznő komoly erkölcsi és anyagi kárt okozzon volt férjének. Továbbá kimondták, hogy Amber Heard kifejezetten rosszindulatú szándékból cselekedett.

Depp sikeresen bizonyította állításai igazát, Amber Heardnek 15 millió dollárt kell fizetnie.

A színésznőnek azonban sikerült megnyernie az egyik ellenkeresetét, így 2 millió dollárt kap.

Johnny Depp az ítélethozatal idején az észak-angliai Newcastle iparváros Bridge Tavern nevű vendéglátóegységében tartózkodott twitteres posztok szerint.

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
counter-revolution
2022. június 02. 08:25
Fedőneve: Donnie Brasco, A pokolból, Közellenségek, ezek kiemelkedőek, szerintem. Burton elvont világát nem szeretem.
Jules
2022. június 02. 07:56
Johnny egy rendes ember, jó színész, a csaj meg egyértelműen hazudik, legurult egy pár sör megérdemelte na meg azt a kártérítést amit kapott bár nem pótol 6 évet.
Ekeke
2022. június 02. 07:48
És közben énekelt (" Nem én voltam hozzád durva, te voltál egy büdös kurva") illetve idézett:" Ne felejtsétek el a napot, mikor majdnem elkaptátok Jack Sparrow kapitányt !"... :-)
puszt
2022. június 02. 07:28
Megérdemelt egy sört... :) Általában jók a filmjei, mondjuk a kalózok (nagyon)kivételével...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!