Videón, ahogy egy férfi Harkivban egy fel nem robbant rakéta mellett borotválkozik

2022. június 23. 11:35

Mindennapok Harkivban.

2022. június 23. 11:35
null

Elég szürreális videó kezdett terjedni a Twitteren, amelyen az látható, hogy egy férfi Harkivban borotválkozik – mellette egy méteres rakétával, ami nem robbant fel. 

Érdemes megemlíteni, hogy ugyanerről a konyhába állt rakétáról már márciusban is születtek videók. Akkor arról lehetett olvasni, hogy robbantási szakértők eltávolították a rakétát, ám a friss videó alapján ez nem történt meg.

Nyitókép: Twitter-videó

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Öreg Palóc
2022. június 24. 07:51
Röviden mondom. HÜLYE az az "újságíró" aki ilyen kamu képpel akar embereket hülyének nézni ! !
linkeloe
2022. június 23. 18:01
Szerintem, biztos igaz..... :-)))))
Highlander07
2022. június 23. 17:08
A mandiner hírszerkesztése és hírszemlézése egy nagy rakás gané. Csak akkor "szemléznek" eredeti orosz forrásból híreket, ha azt ukránszopásra vagy oroszok gyalázására lehet használni. Az sem számít, ha a cikk maga tele van ellentmondásokkal, vagy egy trolltól származik. A legutóbbi hír, miszerint egy gabonaráktárat lőttek szét Odesszában, nos arról csak annyit, hülye mandiner szerkesztő, hogy az biza tele volt fegyverekkel. Vagy az, hogy ki gyújtotta fel a rengeteg magtárat Odesszában? Azt is bizony az ukránok tették, ahogy Alina Lipp, már évek óta Donbászban élő német újságírónő közölte a videócsatornáján. Soha egyetlen normális, a helyzetről szóló, eredeti forrásból származó cikk itt nem jelent meg. Undorító az egész szerkesztőség.
tomtom1
2022. június 23. 16:06
kamu nem kamu, mindenhez hozzálehet szokni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!