„Elég a dumából” – üzente egy amerikai tévé külpolitikai elemzője, aki beállt az ukrán idegenlégióba

2022. április 19. 13:53

Malcolm Nance az amerikai hadsereget is megjárta.

2022. április 19. 13:53
null

Malcolm Nance, az amerikai MSNBC külpolitikai elemzője beállt az ukrán idegenlégióba. A férfi erről képet is posztolt Twitterén azzal a szöveggel: „Elég a dumából!”

Az elemző megjárta az amerikai hadsereget is korábban.

 

 

Nance szerint Ukrajna egy olyan háborút vív, amiben a megsemmisülése ellen küzd: „Elég sok időt töltöttem itt a háború előtti időszakban. Amikor kitörtek a harcok, több barátom is volt Donyeckben az ukrán hadseregben, akik azt írták és mondták nekünk, hogy nem fognak tudni túlélni” – mondta az MSNBC-nek.

Szerinte itt az ideje cselekedni a folyamatos beszéd helyett: „Ez egy létfontosságú háború, amit Oroszország hozott ezekre az emberekre, civilek ellen követnek el tömeggyilkosságokat – és itt vannak azok a magamfajta emberek, akiknek valamit tenniük kell ez ellen.”

Nyitókép: Twitter

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kitalátor
2022. április 20. 14:33
Nyugodjon békében az ukrán csernozjomban (fekete földben)!
pipa89
2022. április 20. 12:26
Hát, így ránézésre agyat ne keressünk benne, nem érdemes, mint azt a cselekedete is mutatja. Na, ilyen szintű emberpéldányokra van szüksége a IV. BIRODALOMNAK! Éljen a progresszív liberálfasiszta agymosoda! Gratula!
Szuper
2022. április 20. 11:15
Nekem csak egy kérdésem lenne? Márpedig, ha ennek a takonynak mégis sikerülne véletlenül nem egy ukránt megölni baráti tűzben, akkor a hozzá hasonszőrű ganékkal együtt, utána otthon mit mondana a kocsmában, vagy éppen ahol hőzöngenek? Barátom én x embert öltem meg, mert én voltam a "rámbódzsoni"? Mi köze van ennek a szarházinak ehhez a háborúhoz? Kimegy és minden jogkövetkezmény nélkül embereket ölhet? Kinek képzelik ezek magukat???? Otthon meg hősként és nem gyilkosként fogják őket kezelni??? Holnap, majd olyan ártatlanokat gyilkolhatnak az utcán, akik nekik nem tetszenek???
Kacorka
2022. április 20. 11:03
Lehet,hogy a tetkója fogja lebuktatni??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!