Videón, ahogy Zelenszkij találkozik a lengyel, a cseh és a szlovén miniszterelnökkel

2022. március 15. 23:32

Az ukrán államfő „a támogatás erős jeleként” értékelte a találkozót.

2022. március 15. 23:32
null

Mint korábban megírtuk, Mateusz Morawiecki lengyel, Petr Fiala cseh és Janez Jansa szlovén kormányfő, valamint Jaroslaw Kaczynski lengyel miniszterelnök-helyettes azért utazott az ukrán fővárosba, hogy találkozzon Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel és Denisz Smihal kormányfővel.

Információink szerint a találkozó egyik legfőbb témája az Ukrajnába irányuló fegyverszállítás lehetett.

A magyar kormány már korábban döntött arról, hogy

hazánk nem küld Ukrajnába sem katonát, sem fegyvert, és nem engedjük azt sem, hogy rajtunk keresztül szállítsanak halált okozó fegyvereket az országba.

Erről Szijjártó Péter legutóbb hétfőn beszélt, amikor úgy fogalmazott: az Ukrajnába irányuló fegyverszállítások betiltása a biztonságot, „azok esetleges engedélyezése – ahogy a baloldal szorgalmazza– pedig a veszélyt jelenti”.

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
misi53
2022. március 16. 11:28
Ezzel a faszival leülni tárgyalni, olyan min a Gréczyvel kezet fogni ! Kacinszki teljesen lejáratja magát , mit remél ettől a bohóctol ?
zsuuuzsaaa
2022. március 16. 08:55
Tételezzük fel, hogy valóban simán kiutazott ez a pár vezető Kijevbe. Tételezzük fel, hogy Zelenszkij is ott van. Az egyértelmű, hogy nem egy pincében találkoztak, egyértelmű, hogy egy nagy, látható, dekoratív épületben volt a megbeszélés. Az is nyilvánvaló, hogy nem volt titkos, hiszen a sajtó tudott a helyszínről, megbeszélésről. Lehet én láttam túl sok amerikai krimit, de nagyon nem ésszerű egyik fent említett tényező sem. Ha Kijevben poklok pokla van, nem utaznak oda államfők, hanem Zelenszkijt viszik fű alatt az első biztonságos lengyel városba. Ha Kijevben poklok pokla van, nem egy díszes, jól kivilágított épületben tartom a megbeszélést, hanem "fedezékben". Ha az oroszok vadásznak rám (Zelenszkijre), akkor nem hívok oda X számú fotóst, újságírót, mert bármelyik lehet kém, áruló. És a ráadás, ha lövik a népemet, mint államfő, nem egy "ki ha én nem" pökhendi bevonulással megyek el a fotósok mellett, hanem kicsit szerényebben, letörtebben. Jaj, miért lett most ennek a drámának ennyire "színház" szaga? Sajnos azok, akik a bőrükön érzik a poklot, azok védtelen statisztaként elszenvedői a nagyok színjátszásának :(
Lajoss
2022. március 16. 08:19
A mi gyáva patkányunk hol lapít?
Csomorkany
2022. március 16. 08:16
Tökös dolog volt most odamenni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!