Rakéta csapódott be Harkiv főterén (videó)

2022. március 01. 08:42

A becsapódás helyi idő szerint reggel nyolckor történt, két órával azután, hogy Ukrajna második legnagyobb városában feloldották a kijárási tilalmat.

2022. március 01. 08:42
null

Egy helyi tévéadó felvételén látható, ahogy feltehetően egy rakéta csapódik a regionális önkormányzat épületébe a város főterén.

 

 

A becsapódás helyi idő szerint reggel nyolckor történt, két órával azután, hogy Ukrajna második legnagyobb városában feloldották a kijárási tilalmat. Egyelőre nem tudni, hogy vannak-e sérültjei vagy áldozatai a támadásnak. A helyszínen készült felvételek alapján egy hatalmas kráter keletkezett a város főterén. A hatalmas, tűzgömbbel járó robbanás idején autók is közlekedtek a téren.

Nyitóképünk illusztráció. Forrása: SERGEY BOBOK / AFP

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Daily
2022. március 01. 12:52
Dailymailen több kép van nem az épületbe ment az épület elé. Nem tévesztenek ennyire félre azért manapság.
NeMá
2022. március 01. 11:20
Lapos a föld, így nincsen műhold sem, vaktában lövöldöznek.
Krupp Skya
2022. március 01. 11:20
Ez egy eltévedt török gyártmányú ukrán drón volt. Oroszokra lőtték ki de honvágya volt és visszajött az ukrán fasisztákhoz.
cutcopy
2022. március 01. 11:03
"regionális önkormányzat" Az önkormányzatok fő jellemzője hogy regionális, azt lenne jó tudni hogy ukrán vagy orosz vagy egyéb kisebbségi..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!