Oscar: élőben húzott be Will Smith a feleségét gúnyoló Chris Rocknak

2022. március 28. 07:09

„Ne vedd a kibaszott szádra a feleségem nevét!” – üvöltötte a színész ütés után.

2022. március 28. 07:09
null

Korábban beszámoltunk róla, hogy Sipos Zsuzsanna Oscar-díjas lett. A Dűne magyar díszletberendezője nyerte az Oscar-díjat a legjobb produkciós tervezés kategóriában Patrice Vermette látványtervezővel együtt a Los Angelesben megrendezett 94. Oscar-díjátadó ceremónián.

Bár nehéz elképzelni, hogy az Oscar-gálán akár egy köhintés is elhangozzon anélkül, hogy előre megrendeznék, nagyon úgy fest, hogy Will Smithnek tényleg elborult az agya, és felpofozta Chris Rockot. A humorista éppen Smith feleségén, Jada Pinkett Smithen élcelődött, pontosabban a kopaszságán – a színésznő alopeciában szenved –, jó választásnak látta ugyanis őt a G. I. Jane 2 főszerepére. Smith válaszul felment a színpadra, és behúzott egy jókorát Rocknak, aki láthatóan meglepődött. A feldühödött színész a nézőtérről még kétszer utánaüvöltötte, hogy

„ne vedd a kibaszott szádra a feleségem nevét!”

Jó kérdés, hogy megrendezett jelenetről volt-e szó, ám a Variety tudósítása szerint a reklámszünetben Denzel Washington és saját sajtósa is nyugtatgatta a színészt, és egyre inkább úgy tűnik, hogy Smith tényleg elvesztette a fejét.

Fotó: ROBYN BECK / AFP

Összesen 147 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zolotarjov
2022. március 29. 21:24
Ha egy fehér színész tanította volna így móresre ezt a tahót, már kint lenne a fél BLM az utcán, az ügyész pedig életfogytot kérne az elkövetőre.
NeMá
2022. március 29. 15:29
Én is csak ezt az epizódot láttam az egészből. Ha ez nem lett volna azt se tudtam volna hogy megvolt az Oszkár :) Teljesen kinyírták, semmi jelentősége!
Vakfolt
2022. március 29. 07:06
Egyik marxista lövi a másik marxistát, kit érdekel. Az Oscar a kötelező LGHDTV+ előírásával amúgy is elvesztette bármiféle jelentőségét.
kulalak
2022. március 29. 00:45
Szvsz jobb lett volna, ha a kulisszák mögött csinálják, mert akkor még találgatásra is adtak volna seregnyi okot ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!