Apokalipszis most: így néz ki Mariupol testközelből

2022. március 24. 08:06

Ez most nem egy drónfelvétel.

2022. március 24. 08:06
null

Az egy hónapja tartó orosz-ukrán háborút a 400 ezres Mariupol szenvedte meg messze a legjobban. A rettegett Azov-zászlóalj központjának számító délkeleti várost gyakoarlatilag szétlőtte az orosz tüzérség és légierő, az épületek több mint 90 százaléka semmisült vagy rongálódott meg az elmúlt hetekben.

Korábban is beszámoltunk már a pusztulásról, a Twitterre azonban most egy autóból készített felvétel került fel.

Összesen 243 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tartarossz.blog
2022. március 25. 10:59
Nyilván egy történész kapásból felsorol ezer szeparatista szervezetet, amelyet egy másik állam támogatott mig világ volt a világ. Itt azonban arról van szó, hogy Oroszország valóban másik állam, de a kelet-ukrajnai két népköztársaság pedig orosz. Ottan nem megszállás van, hanem eleve egy másik régió, már 1918-ban Kriv-Donyecki Tanácsköztársaság egy külön SZSZK volt, csak beolvaszották az Ukrán SZSZK-ba,mert a Szovjetúnióban a nemzeti etnikai és regionalis különbözőségek nem voltak annyira lényeges kérdések, a jövőre meg nem gondoltak, hogy valaha is lesz egyszer egy Gorbacsov aki elindítja a peresztrojkát és felomblik a rendszer. Az 1912-es béke ami a valahányadik balkáni háborút hivatott lezárni, Albániát nem az nemzeti-etnikai határoknak megfelelő határvonal alapján határozta meg, így Koszorvó kimaradt, erre volt egy olyan naiv elképzelés, hogy az albánok ottan túlszaporodtak, hát nem, eddig se voltak 100 millióan, ők már ott voltak, csak a határvonal volt szar
Dorset Naga
2022. március 24. 18:39
Nincs arra egy aszfaltozott utca sem?
hidegfehérmintaled
2022. március 24. 16:49
Propaganda "film", mint a többi. Ha ezt ruszkik valóban "megküldenék" ez a földdel lenne egyenlő.
Attologic
2022. március 24. 15:23
Az orákulum azt mondja Ukrajna fog győzni. Ez így is van, azaz lesz, így lesz. Mindenképp, hisz látva a mostani állapotot, az újjáépítéssel csak nyerni, győzni fog. Nosza Biden és Putyin, hamarosan neki is állhattok. Kibékülhettek, és tolhattyátok a zsetont az újjáépítésbe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!