Újabb videón a mariupoli pusztítás

2022. március 22. 15:20

Sajtóértesülések szerint az oroszok továbbra is bombázzák a várost.

2022. március 22. 15:20
null

A Guardian tett közzé egy drónnal készített felvételt, amely  a Mariupol ipari negyedében végzett pusztítást rögzítette. A felvételen több kisebb robbanás is látható, amelyek után sűrű füstfelhő borítja be a környéket. Sajtóértesülések szerint az orosz támadások továbbra sem hagytak alább az ukrán városban.

A videó alább tekinthető meg:

Nyitóképen a támadás alatt álló Mariupol.
Fotó: STRINGER / ANADOLU AGENCY / ANADOLU AGENCY VIA AFP

 

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
foldizs
2022. március 23. 11:22
Persze, valójában nincsenek is oroszok Ukrajnában, csak orosz egyenruhás ukránok. Az oroszok Lengyelországban fogadják a menekülteket, akik az ukránok önpusztítása elől menekülnek! Állítólag Kijev pedig atombombát fog ledobni magára, hogy az oroszokra foghassa.
Vakfolt
2022. március 23. 09:03
Melyik volt jobb döntés, Budapestet az utolsó erőig védeni, szarrá romboltatni, majd dicstelenül kitörni, vagy feladni rövid csata után, mint Bécset?
Aranykor
2022. március 22. 22:17
A képen látható házat nem bombázták repülőről, akkor máshogy sérült volna. Az ilyen házak utcai harcok áldozatai. Az ukránok rakétakilővőket tesznek a házak tetejére, meg lövöldöznek az ablakokból. Az oroszok meg visszalőnek, meg visszarakétáznak. Sajnos attól még teljesen tönkremennek. De azt az ilyen házak is mutatják, hogy az oroszok nem támadnak civilekre, azaz nem bombázzák a városokat. Katonai célpontokat bombáznak, nem civil célpontokat.
Akitlosz
2022. március 22. 21:32
Helyes. Így tovább. Abban a gyárban azovosok vannak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!