Orbán Viktor: Nem lesznek energetikai szankciók

2022. március 11. 09:32

A miniszterelnök kifejtette, hogy az ukrán-orosz háború helyzete „több mint drámai”.

2022. március 11. 09:32
null

A legfontosabb ügyet számunkra kedvező módon rendeztük el: nem lesznek szankciók, amelyek kiterjednének az olaj és a gáz területére, vagyis Magyarország energiaellátása a következő időszakban is biztosítva lesz – hangsúlyozta Orbán Viktor miniszterelnök az uniós állam- és kormányfők versailles-i csúcstalálkozója után feltöltött Facebook-videójában, péntek hajnalban.

„Meghallgattuk a Putyinnal tárgyaló francia elnököt és a német kancellárt. Nem zárható ki, hogy az összecsapások el fognak húzódni. Úgy döntöttünk, hogy Európa is bekapcsolódik a tűzszüneti tárgyalásokba” – mondta Orbán Viktor.

„Mind a francia elnöknek, mind a német kancellárnak köszönetet mondtunk, hogy megpróbálnak erőfeszítéseket tenni a béke helyreállítása érdekében” – ismertette a találkozón elhangzottakat a miniszterelnök. Orbán Viktor elmondta, hogy gazdasági kérdésekről is tárgyaltak Versailles-ban.

„A legfontosabb ügyet számunkra kedvező módon rendeztük el: nem lesznek szankciók, amelyek kiterjednének az olaj és a gáz területére, vagyis Magyarország energiaellátása a következő időszakban is biztosítva lesz” – emelte ki a miniszterelnök. Ezt elvégeztük, reggel folytatjuk – zárta szavait Orbán Viktor.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
figyelő4322
2022. március 11. 21:34
Szinte hihetetlenül rossz ez az új szisztéma. Minden komment után visszamegy a cikk a legelejére, óriási időbe telik minden alkalommal megtalálni a kommentet, amire válaszolsz! Mandi, komolyan?! Nem létezik, hogy valaki készakarva ENNYRE elrontsa a szisztémát!?
files32
2022. március 11. 18:21
Soha nem érezte még ilyen kínosan magát Orbán - Szembesítették gyávaságával Iszonyatosan beégett a felcsúti szotyiköpködő. Továbbra is gyáva vitázni. Tordai Bence odament Orbánhoz a Parlamentben, hogy megtudjuk, miért. Megtudtuk. https://ezalenyeg.hu/kozugy/soha-nem-erezte-meg-ilyen-kinosan-magat-orban-szembesitettek-gyavasagaval_005-197698
Phm045
2022. március 11. 17:54
Miniszterelnök Úr!! Maximális respekt! Azért nekünk is el kell gondolkodnunk , hogy ne függjünk ilyen mértékben másoktól.
GyurkaPista
2022. március 11. 17:27
Nagyon bírom, ahogy az európai kulturnépek által "kirekesztett" Orbán mellett pózol, mosolyog, barátkozik, ölelkezik EU új vezetője, a demokrata Emmanuel Macron... Minden egyes rezdülésükön látszik látszik, hogy bírják, respektálják egymást... Az összes közös képükről ez jön le... Szívem szerint ezek mellé mindig odatenném Macron fényképét a "moslék gruppennel", amikor a követségen az asztal végi pamlagon térdepeltette a teljes magyar ellenzékek, Clarita asszonnyal, Zajos-Márkyval, és X-mas Gerivel...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!