Így reagált Zelenszkij arra, hogy egy holokauszt-emlékmű is megsérült az orosz bombázások miatt

2022. március 02. 20:23

„Tessék, ez Oroszország, gratulálok!” – reagált az ukrán elnök.

2022. március 02. 20:23
null

Az ukrán elnök három napja látta utoljára családját, és saját bevallása szerint csak dolgozik és alszik. Kedden több tévéstábnak adott egyszerre interjút Volodimir Zelenszkij, akin egyértelműen látszik, hogy nagyon fáradt – írja a 24.hu.

A The Sun közölt is egy részletet az interjúból, amelyen látható, miként reagál az egyébként zsidó származású elnök arra a hírre, hogy az oroszok rakétát lőttek ki a Babij Jar-i holokauszt-emlékmű melletti tévétoronyra, melynek következtében az emlékmű is megsérült.

Zelenszkij erre csak anynit mond: „Tessék, ez Oroszország, gratulálok!”

Nyitókép: YouTube / The Sun

Összesen 140 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szőke Ciklon
2022. március 04. 11:12
Annak idején Hitler felfegyverezte és harcba küldte még a gyerekeket is, képes lett volna minden németet feláldozni, pedig tisztában volt, hogy a remélt győzelem elérhetetlen. Hát ez az alak is arra az útra tért.
soproni
2022. március 04. 05:41
Ez a nagy gond, nem az, hogy a civil lakósság hullik mint ősszel a légy.
Senye Péter
2022. március 03. 09:18
Kisebb baj, ha csak emlékművek sérülnek meg.
ujujuj
2022. március 03. 08:47
Régen, amikor még nem is volt ilyen sűrű az időbeosztása, arra véletlenül nem reagált, amikor az ukrán neonácik halállistát írtak a kárpátaljai magyarokról?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!