Ennyi maradt a világ legnagyobb kereskedelmi repülőgépéből

2022. március 04. 08:20

Az Antonov An-225 a Kijev melletti Hosztomel repülőtéren vívott harcok során semmisült meg.

2022. március 04. 08:20
null

Amint arról korábban beszámoltunk, a világ legnagyobb repülőgépe – az Antonov An-225 – megsemmisült az orosz előrenyomulás során – közölte Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszter. A repülőgépet a Szovjetunió utolsó éveiben tervezték és építették – űrsiklók szállítására –, de az elmúlt években ritkán jutott fel az egekbe. A gép a Kijev melletti Hosztomel repülőtéren vívott harcok során semmisült meg.

Előtte:

Utána:

Fotó: Facebook

Fotó: Facebook

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KOMAX
2022. március 04. 15:30
Kibaszott idióta az összes.....
Akitlosz
2022. március 04. 13:44
Meglepő, hogy a Mandiner átvesz orosz forrásokat. Persze nyilván csak azért, hogy sajnáljuk a szegény ukrán repülőgépet. Ahogyan az a videón is látható a repülőtér orosz kézen van és az ukránok lövik. Vajon mi történhetett szegény repülőgéppel? Miért nem helyezték biztonságba az ukránok? A háború első napján 11 ukrán légibázist támadtak az oroszok és a földön semmisítettek meg 39 ukrán repülőgépet, amit az ukránok könnyedén lefilmezhetnének, de nem teszik. Amiből a tanulság, hogy a magyar légierő egyelten vadászszázaddal egyetlen légibázison háború idején sokra nem fog menni.
nempolitizálok
2022. március 04. 11:48
Tegnapelőtt szétlőtték, tegnap semmi baja nem volt, ma megint szétlőtték. Itt valakik vagy hazudoznak, vagy kettő van.
sanyago
2022. március 04. 11:42
Én - mint a repülés rajongója, és lelkes kibice - nagyon sajnálom. Ebből szerintem nem lesz már gép :( Ami talán jelenthet némi reményt, hogy létezik egy félkész darabvalahol. Ha jól tudom a sárkányszerkezet kész, csak műszerezve nincs. Erre a projektre már a kínaiak, és a törökök is rástartoltak korábban....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!