„Ya rabbi Yasu!” – kiáltotta egyszerre a 21 kopt keresztény

2022. február 15. 10:59

Majd fejüket vették a Jézusról való bizonyságtételért.

2022. február 15. 10:59
null
Azbej Tristan

„»Ya rabbi Yasu!« – kiáltotta egyszerre a 21 kopt keresztény, amikor az Iszlám Állam fekete ruhás hóhérai nekiálltak lefejezni őket a líbiai tengerparton. »Ya rabbi!« arabul azt jelenti, »Ó, Uram!«.

Majd fejüket vették a Jézusról való bizonyságtételért. Aznap Beshir Estafanos Kamel két fivére is mártírhalált halt. Amikor egy interjúban megkérdezték Beshirtől mit érez ilyen veszteség után, ezt válaszolta:

»Büszke vagyok a testvéreimre, miattuk felemelt fejjel járhatok!« »Az ISIS többet adott nekünk, mint amit kérhettünk, mert nem vágták ki azt a részt, amikor megvallották a hitüket és segítségül hívták Jézus Krisztust.«

A kopt ortodox egyház a 21 mártírt, immáron mint vértanú szenteket ünnepli. Büszke vagyok rá, hogy Magyarország segít, és megtörte a keresztényüldözést övező hallgatást.”

Nyitókép: Facebook

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Láncfűrészes Attasé
2022. február 15. 19:45
Ocsmány, rohadék ISIS, napalm jár ezeknek. Ugyanakkor ideje lenne egy keresztény mártírról utcát elnevezni Ferencvárosban. Legyen például Hszie Si-kuang püspök út.
Lajoss
2022. február 15. 14:46
Az álszent,őszintétlen képmutatás teteje.
Benedek Zsolt
2022. február 15. 14:32
https://www.youtube.com/watch?v=R1ViaaeFjdo
szilamérné
2022. február 15. 12:50
A 2007. évi 13. tv. MAGYAR BÍRÓSÁG ÁLTAL KISZABOTT SZABADSÁGVESZTÉS VÉGREHAJTÁSÁNAK ÁTADÁSA 56. szakasz Magyar bíróság által jogerősen kiszabott szabadságvesztés végrehajtása más állam részére átadható. 57. szakasz (1) A szabadságvesztés végrehajtása akkor adható át, ha a) a külföldi állam kötelezettséget vállal a büntetés még végre nem hajtott részének végrehajtására, b) az elítélt a végrehajtás átengedéséhez hozzájárult, feltéve, hogy az átengedés az elítélt átadásával jár együtt. Bocs' de itt az azeriek nem tartották be a vállalt kötelezettségüket, mi köze ehhez Azbejnek, illetve a Magyar Államnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!