Päivi Räsänen hálás a magyarok támogatásáért

2022. február 14. 13:52

A finn politikus elárulta, hogy a saját hazájában sem támogatják ennyien és ilyen lelkesedéssel, mint Magyarországon.

2022. február 14. 13:52
null

A Citizen GO jelen volt Päivi Räsänen volt finn belügyminiszter tárgyalásán, akit keresztény hitvallásáért fogtak perbe. Räsänen mellett szimpátiatüntetést tartottak Budapesten a finn nagykövetség előtt vasárnap. A keresztény politikus megköszönte a magyarok támogatását, nyomon követte a vasárnapi, budapesti szimpátiatüntetést és hálás érte, hogy annyi ember jelen volt. Hozzátette: a saját hazájában sem támogatják ennyien és ilyen lelkesen – írja a Citizen GO a Facebook-oldalán.

A témáról itt olvashat bővebben.

Nyitókép: Facebook (A képen Faragó Renáta, a CitizenGO magyarországi kampányfelelőse és Päivi Räsänen finn kereszténydemokrata képviselő.)

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vasgyari Tibi
2022. február 19. 19:25
Az EU-val kapcsolatban nem érdemes hamis illúziókat táplálni. Lassan 20 éve vagyunk tagjai, es a hatarontuli magyar kozossegeket meg mindig szivathatjak, semmilyen vedelmet nem kaptak. Bezzeg az 1-2% LMBTQstb közösségeket tűzzel vassal bírósággal rendőrséggel védik, mikozben senki nem bántja őket.
johannsebastian
2022. február 14. 19:05
Biztosítsunk menedékjogot!!!
Szerencse
2022. február 14. 18:40
Ennek az iránynak ellent kell állni.
Rocktoberi
2022. február 14. 18:28
Lélekben veled vagyunk, Paivi Rasanen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!