Február 31-ig (!) adott ultimátumot Európának a csecsen elnök

2022. február 28. 17:57

Kadirov az Oroszország elleni szankciók eltörlését követelte.

2022. február 28. 17:57
null

A hétvégén csecsen csapatok csatlakoztak az Ukrajnát támadó orosz csapatokhoz, ezért a Csecsen Köztársaság elnöke is aktivizálta magát az ukrán helyzettel kapcsolatban – olvasható a 24.hu cikkében. A RIA orosz állami hírügynökség beszámolója szerint Ramzan Kadirov hétfőn azzal fenyegette meg Európát, hogy

február 31-ig törölnie kell az Oroszországgal szemben kivetett szankcióit,

különben szembe kell néznie a következményekkel.

 

Borítókép: MTI/ EPA/ Kazbek Vakajev

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
savrena
2022. március 01. 10:25
Sohanapján kiskedden. Igy ő dönti el hogy mikor járt le a határidő. A fickó nem is olyan hülye.
Alexis de Tocqueville
2022. március 01. 07:47
Nem lehet mindenki olyan okos, mint a Kunhalmi.
DonCiccio
2022. március 01. 06:11
,,A február 31. a Gergely-naptár képzeletbeli dátuma. Időnként annak jelzésére használják, hogy egy dátum kitalált, nem valós adatot tartalmaz, vagy nem ismert. Néha február 30-át használják erre a célra, bár ez utóbbi dátum más, létező naptárakban valóban használatos. E fiktív dátumnak lényegében ugyanaz a szerepe, mint a hasonló célból használt többi helyőrző vagy helyettesítő névnek (mint például a „Gipsz Jakab”, illetve az amerikai kultúrában „John Doe” vagy az újlatin nyelvterület nagy részén a „Fulano” vagy a „Juan Pérez”), tehát február 31. egy ismeretlen dátum helyett áll." Tehát azért mondta ezt a dátumot hogy ne kelljen konkrét időpontot mondania. Tárgyi tudás nélkül elképesztő baromságokat hordtok össze Azokat az idiótákat már nem is említve akik azon baromkodnak hogy a novemberi forradalom mér' októberben van És leírja.......
APA152
2022. február 28. 21:04
" Február 31-ig (!) adott ultimátumot Európának a csecsen elnök " Akkor szedje össze magát az EU,mert az már csak pár évezred.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!