Oroszország szembemegy vállalásaival

2022. február 21. 22:51

Kezdeményezem az ENSZ Biztonsági Tanács rendkívüli ülésének összehívását.

2022. február 21. 22:51
null
Emmanuel Macron

„A kelet-ukrajnai szeparatista régiók elismerésével Oroszország szembemegy vállalásaival és aláássa Ukrajna szuverenitását. Elítélem ezt a döntést.

Kezdeményezem az ENSZ Biztonsági Tanács rendkívüli ülésének összehívását és az európai szankciók életbe léptetését.”

Fotó: GONZALO FUENTES, MIKHAIL KLIMENTYEV / POOL / SPUTNIK / AFP

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2022. február 22. 13:22
Macron ficsúr Párizsban milyen jogon őrzi a trianoni paktumot , Magyarországot illetné meg . Még Magyarország nem kapja meg a 7 lakat alatt őrzött paktumot addig a nyugat gyarmata lesz. Orosz kommunisták Magyarországot a véreskezű gázkamrás nyugatnak oda lökte , helytartó utódok teljes magyarságot kiirtanák .
zakar zoltán béla
2022. február 22. 10:03
A SUNYIK: microntusksár misel......
briganti
2022. február 22. 09:42
a gerontofíl rocsildgyerek úgy tesz, mintha nem mondta volna neki ezt Putyin két hete
Alcofrybas
2022. február 22. 09:36
Kedves, Macron! Eligazítás az üléshez: 1) Ukrajna orosz érdekszféra. 2) Történetét tekintve Ukrajna valóban politikai machinációk eredénye. Ez azonban aligha változtat azon, hogy Ororszország számára nélkülözhetetlen orosz érdekszféra. 3) A F.Á.K. közül a legértékesebb, és talán összes többi FÁK-állam nem ér annyit Oroszország számára összesen, mint Ukrajna. 4) Oroszország, elengedheti Ukrajna kezét, mint a szülő, aki gyermekét járni tanítja, de a felügyeletről nem mondhat le. 5) Oroszország nem engedheti meg magának, mint felelős szülő, hogy kiskorú gyermeke rossz társaságba keveredjen, vagy nővé operáltathassa magát. 6) Tudja ezt a Nyugat is. 7) Sosem lesz béke ott, amíg Ukrajna nem lesz Oroszország szerves, elválaszthatatlan, elidegeníthetetlen része. Elhanyagolható tisztelettel, stb. stb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!