Mindegy, fekete, fehér, sárga vagy kék (!!!) színű az elkövető, fasisztákkal nem közösködünk, ugye?

2022. február 07. 22:33

Ja, dehogynem, miért ne? A bűnnek van színe, ez pedig a fehér.

2022. február 07. 22:33
null
Rőfös Géza

„A zsidókat sátáninak nevező rapperrel bulizott két angol sztárfocista, akik rendszeresen térdelnek a meccseik előtt. »Komplett országokat marasztalnak el, ha nem térdelnek. Ugyanakkor a Hitler munkásságát mentegető rapperrel pózoló, fekete labdarúgók valahogy nem ütik át az ingerküszöböt.« Marcus Rashford és Jesse Lingard tökéletesen elhallgatott esete precízen megmutatja, mennyire képmutató a Black Lives Matter-őrület.

»A bűnnek nincs színe.«

Legalább is előszeretettel hangoztatják ezt a színes bőrű kisebbségek elnyomása ellen küzdő polgári jogi aktivisták. Sokféle bűn létezik: egyesek tényszerűek, mások szubjektívek, az utóbbiakért azonban nem szükségszerűen kisebb a felelősségre vonás. Ha a bíróságon nem is, a közvélemény előtt biztosan súlyosan elmarasztaló ítéletek születnek PÉLDÁUL olyan élsportolókról, akik a BLM-mozgalom világuralmának idején szélsőséges rasszista elemek társaságában fotózkodnak. Bizonyára Új-Delhitől Vancouverig mindenhol újságok címlapjain harsognák a haladárok: soha többet ne lépjenek pályára, tűnjenek el a nyilvánosság szeme elől.

Mindegy, fekete, fehér, sárga vagy kék (!!!) színű az elkövető, fasisztákkal nem közösködünk, ugye?

Ja, dehogynem, miért ne?

A bűnnek van színe, ez pedig a fehér.

Két angol futballjátékost, Marcus Rashfordot és Jesse Lingardot ugyanis lencsevégre  kaptak egy hírhedten szélsőséges nézeteket valló, szintén színes bőrű antiszemita rapper, Wiley társaságában.

A Hitler munkásságát méltató, a zsidókat kígyónak és sátáninak nevező előadó manapság leginkább arab országokban kap fellépési lehetőséget, így nem meglepő, hogy Dubajban készült a fantasztikus hármasról a botrányszagú fotó.”

Nyitókép: Twitter

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2022. február 08. 18:52
Kedven csatom az ID. Echte gyilkosságokkal foglalkozik. Főként a JUsaában. Lényeg mondjuk 1 000 000 áldozat ,sajnos Black. Ebből a gyilkosok száma , szintén 1 000 000 . Ebből Shwarz , gyilkos zirka, 850 000 . Na gyerünk BLM ,térdelni,feketék. Mikor a negro öl feketét.
Pelso j.
2022. február 08. 08:36
Maradjunk országon belül: a gazdád kivel nem közösködne, (ill eddig) a hatalom koncentrációért?
Alcofrybas
2022. február 08. 07:18
"a fantasztikus hármas" - Sukár csávók a raj csávóval.
mdave88
2022. február 08. 07:12
Közben folytatódik a hergelés: https://www.youtube.com/watch?v=JQ2f5OVZ7Oo
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!