Vakációra ment a brit hadügyminiszter, lebukott

2022. február 15. 11:50

Ben Wallace nem az első Boris Johnson kabinetjéből, aki magyarázkodásra kényszerül.

2022. február 15. 11:50
null

Moszkvai tárgyalása után elment vakációra Ben Wallace, brit hadügyminiszter. „Ám ennek véget kellett vetnie, miután találkozott az ITV News egy riporterével, aki kérdéseket is intézett hozzá egy európai üdülőben” – írja a Világgazdaság.

A hadügyminiszter a Twitterén számolt be arról, hogy

a családjának mégis nélkülöznie kell jelenlétét a hétvégi kiruccanáson, mondván, a romló ukrán helyzet hazatérésre kényszerítette. 

Ben Wallace nem az első Boris Johnson kabinetjéből, aki magyarázkodásra kényszerül.

Dominic Raab külügyminisztert akkor érte számos kritika, amikor kiderült, hogy Kabul elestekor vakációzott.

Nyitókép: MTI/AP/Daily Mirror/Pool/Ian Vogler

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Anonymtalan
2022. február 15. 14:59
"Vakációra ment a brit hadügyminiszter, lebukott" Inkább valószínű, hogy a hadügyminiszter nagyon pontosan tudta, hogy a CIA megint hazudik, mint Szaddam fegyvereiről. Úgy hogy igazából nem ő bukott le, hanem a hisztérikákat buktatta le.
Nehidd El
2022. február 15. 12:24
Az egész egy képmutató álügy, de legalább leleplezte magát, hogy mennyire vette komolyan azt a "biztos értesülést", hogy szerdán megindulnak az oroszok.
NeMá
2022. február 15. 12:12
Der Spigel hiába írta meg időben, el maradt az oroszok támadása? Mert a brit lógott?
pipa89
2022. február 15. 12:11
Aki a tűzzel játszik, megégeti magát. Van egy mondás, miszerint lefosta a kap nyelét. Szóval, amióta az amcsik szószólójává lépett elő, nálam rosszul áll a szénája. Ahogy olvastam, a britek sem díjazzák a bulikat. Talán, mert nem kaptak rá meghívást? ;-D Kis Covid-buli.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!