Eltitkolták a szülők elől, hogy lányuk fiúnak gondolja magát és öngyilkos akart lenni, per készül

2022. február 09. 15:50

Beperelték az iskolát egy iskolás lány szülei, mivel kétszer öngyilkosságot kísérelt meg azután, hogy sorozatosan titokban találkozott egy tanácsadóval, aki elhitette vele, hogy ő valójában fiú, és erről nem szóltak a szülőknek.

2022. február 09. 15:50
null

Beperelték az iskolát Floridában egy iskolás lány szülei, mivel kétszer öngyilkosságot kísérelt meg azután, hogy sorozatosan titokban találkozott egy tanácsadóval, aki elhitette vele, hogy ő valójában fiú – írja az Epoch Times.

Wendel és Maria Perez január 5-én kapott egy hívást a floridai Fleming Islanden található Paterson Általános Iskolából. Akki hívta őket, az egy Destiny Washington nevű illető volt, és annyit mondott nekik, a lányukról van szó, aki hatodikos. A találkozón ott volt egy rendőr is. Arról informálták a szülőket, hogy a lányuk öngyilkosságot kísérelt meg: fel akarta kötni magát.

Az öngyilkossági kísérlet oka „genderkérdés” volt. A 12 lányt szívatták a társai, miután szerette a videójátékokat, ami fiús dolognak számít, és egy barátja meggyőzte, hogy lehetne igazából ő is fiú, a fiúk ugyanis erősek. Ezután sok LMBTQ-anyagot látott az iskolában, találkozott a tanácsadóval is, aki a támogatásáról biztosította, és megbeszélték, hogy a lányt M-nek fogja hívni, és fiúként szólítja meg.

A 12 éves iskoláslány hónapokon át hetente találkozott a tanácsadóval, aki fiúnak tekintette, és megígérte neki, hogy minderről nem szól a szüleinek.

Majd közölte vele, hogy ezt mondja a tanároknak is, a lány engedélye nélkül.

A szülőknek a cikk elején említett találkozón annyit mondtak, hogy a lányuk már kétszer kísérelt meg öngyilkosságot, azért, mert új identitása ellentétes szülei katolikus hitével, és a lányt a rendőrség elviszi egy mentális klinikára, akár akarják, akár nem, úgy, hogy a szülők az egészről semmit nem tudtak.

A szülők beperelték az iskolakerület vezetőjét, a tanácsadót és még pár illetékest, amiért semmiről nem értesítették őket, csak hónapok elteltével kés tények elé állították őket, ezzel megtagadva alapvető szülői jogaikat. A pert összesen 12 jogcímen indították, többek közt a szülői jogaik megértése, a családi magánélet megsértése és a vallásgyakorláshoz való joguk megsértése.

Az iratok szerint volt, hogy számos iskolai tanácsadó gyűlt össze, hogy a szülők tudta nélkül összeállítsanak egy „nemváltási tervet” az ekkor már 13 éves lány számára, melyben meghatározták az előnyben részesített nemét, megszólítását, és megállapodtak, hogy az osztálykirándulásokon olyan szobában alszik, amilyenben szeretne, s minderről sem értesítik a szülőket.

A kórházban, ahová végül a lányt szállították, a nővérek fiúnevén szólították, amit a lány kijavított, azt mondván a személyzetnek, hogy ő lány, és eredeti neve használatát kérte.

Vernadette Broyles, a Child and Parental Rights Campaign, Inc. (Gyermeki és Szülői Jogok Kampány) szervezet alapítója, ügyvéd azt mondta az Epoch Times-nak, hogy rengeteg szülő keresi meg őket hasonló történettel, problémával. Az iskolákban bebeszélik a gyermekeiknek, hogy ellenkező neműek, amiből aztán súlyos mentális problémák alakulnak ki, a szülőknek nem szólnak, viszont hibásnak tartják őket.

Az Epoch Times-nak nyilatkozott Ron DeSantis floridai kormányzó szóvivője, Christina Pushaw is, aki azt mondta: Floridában a szülőknek van joga meghozni a gyermekeik oktatásával és egészségével kapcsolatos döntéseket, A jó iskolák pedig a szülőket partnernek tekintik. Arra bátorítani az iskola részéről a gyermekeket, hogy kettős életet éljenek, a szülők tudta nélkül, az „teljesen elfogadhatatlan”. A kormányzó mindig kiáll a szülők jogokért, és mint apa is úgy gondolja, hogy nem a politikusok és az aktivisták, hanem a szülők hivatottak meghozni a döntést arról, mi a legjobb a gyermekeiknek.

A Mandiner is írt már a transzba esett ideológiákról, arról, hogy milyen transzérzékenyítés folyik például kaliforniai iskolákban, és hogyan kerülik meg a szülőket, vagy épp a tinilányok közti transzjárványról, azaz arról, hogy a tinilányok tömegével képzelik magukat fiúnak. Eközben Kanadában január óta öt év börtönt is kaphat az a terapeuta, aki a biológiai nemével való megbékélés felé terelné nemiidentitás zavaros ügyfelét”, és az USA 19 tagállamában is betiltották, hogy az ilyen gyermekek megfelelő segítséget kapjanak. Viszont az LMBTQ-szervezetek és a tanárszervezetek transz iskolai útmutatói ijesztő dolgokra buzdítják az iskolákat. A magyar LMBTQ-szervezetekről itt írunk.

(Fotó: Bryan R. Smith / AFP)

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Welszibard
2022. február 12. 10:44
Remélem és nagyon bízom benne, hogy precedens értékű és példás ítélet születik az ilyen - a szülői jogokat semmibe vevő - LMBTQ-beavatkozásról. Ha nem, akkor fel kell készülni az állóháborúra.
budapesti
2022. február 10. 12:25
Figyelem! Nem egyedi, ritka szélsőség, nem kivételes, hanem már ez a fő trend az USA-ban! Most az a fő ballib hazugság, hogy "á, ez nem jellemző, csak egy ritka szélsőség". Hé, hazudtok ballibek! Mint szinte mindig mindenben... Állandóan hangsúlyoznunk kell, hogy ez a fő trend már ott, nem szélsőség, és az a cél, hogy nálunk is azzá tegyék. Idézet a cikkből: "Vernadette Broyles, a Child and Parental Rights Campaign, Inc. (Gyermeki és Szülői Jogok Kampány) szervezet alapítója, ügyvéd azt mondta az Epoch Times-nak, hogy rengeteg szülő keresi meg őket hasonló történettel, problémával. Az iskolákban bebeszélik a gyermekeiknek, hogy ellenkező neműek, amiből aztán súlyos mentális problémák alakulnak ki, a szülőknek nem szólnak, viszont hibásnak tartják őket."
villogókékfog
2022. február 10. 08:13
Ezek nácik.
ravens01
2022. február 10. 07:40
Nincs LMBTQ lobbi. Nem, nincs. Nincs lobbi...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!