Biden: Oroszország szándékosan háborút indított Ukrajna ellen

2022. február 24. 06:57

Az USA elnöke hozzátette: az Egyesült Államok és szövetségesei elszántak arra, hogy Oroszországot ezért „felelősségre vonják”.

2022. február 24. 06:57
null

Joe Biden amerikai elnök kijelentette, hogy Oroszország „szándékosan háborút kezdett” Ukrajna ellen, és egyedül felelős azért, hogy emiatt emberek fognak szenvedni és meghalni. Hozzátette: az Egyesült Államok és szövetségesei elszántak arra, hogy Oroszországot ezért „felelősségre vonják”.

Biden helyi idő szerint szerda éjjel közölte, hogy követni fogja a helyzet alakulását a Fehér Házban, és biztonsági csapata tájékoztatja őt a fejleményekről. Csütörtök reggel a korábbi tervek szerint a hét legfejlettebb ipari ország (G7) vezetőivel a további lépésekről fog tanácskozni.

(MTI)

Fotó: SAUL LOEB / AFP

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sztd
2022. február 24. 10:31
Szerintem viszont teljesen véletlen volt. Éppen pecázni indultak a tankcsővel amikor egy nyelvbotlás következtében elsült a tank.
konfucius
2022. február 24. 09:00
Azon a véleményen vagyok, hogy az ukrán népnek is volna miről elgondolkodni. Fel kell nőniük végre, nem szabadna ilyen kormányokat megválasztaniuk. Ez egyébként tanulság a magyaroknak is áprilisra, de minden népnek. Amilyen kormányt választasz magadnak, olyan dolgokat fog neked intézni. Nekünk megfizethető gázt, a németeknek férfi szülést, a franciáknak gyarmati eredetű migrációval járó vízszintes guillotine-t, az ukránoknak meg nagypofájú politizálás miatt bekövetkező háborút.
Gèbi
2022. február 24. 08:47
Nektek ugye semmi szerepetek nem volt ebben a "véletlenben" ugye "Brandon"?
Saksafar
2022. február 24. 08:31
Azt hiszem az sokkal nagyobb baj lenne, ha véletlenül támadta volna meg. És most azt a történetet meséld el, amikor hivatalos amerikai diplomáciai gépen, még az elnökké választásod előtt megérkeztél Kijevbe és ultimátumot adtál az ukránoknak, hogy 6 órán belül távolítsák el a hivatalából a főügyészt, mert volt pofája nyomozni a fiad, Hunter Biden zűrös ügyei után. A főügyészt el is meszelték és azóta a kisfiad azt csinált Kijevben, amit akart.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!