Magyarországot fenyegeti a donyecki polgári-katonai közigazgatás korábbi elnöke

2021. december 18. 22:54

Pavel Zsebrivszkij szerint Magyarország szemtelen politikát folytat Ukrajna ellen

2021. december 18. 22:54
null

A Donecki Polgári-Katonai Közigazgatás korábbi elnöke fenyegető hangon közölte, hogy a 128-as számú hegyivadász dandár egymaga képes szétverni az egész magyar honvédséget – írja a Kárpáthír. Pavel Zsebrivszkij szerint Magyarország szemtelen politikát folytat Ukrajna ellen, ami komoly aggodalmakat kelt, ezért a magyar vezetők tudtára kell adni, hogy Ukrajna megerősíti pozícióit Kárpátalján.

A most hazatérő 128-as dandár megvédi Ukrajna határait és szükség esetén egymaga cafatokra veri a magyar honvédséget”

– fogalmazott. 

Az eredetileg kárpátaljai bázissal rendelkező 128-as dandár végleg elhagyja a kelet-ukrajnai háborús övezetet és haza vezénylik a teljes állományt. 

Nyitókép: Youtube 

Összesen 179 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bpe
2021. december 28. 14:28
egy tál natto-val talán még elbírsz, pavel, a kevesebbtés verzióját meg inkább ne csösztesd, még a végén nem lesz időd otthon megfagyni.. :3
Petykabá
2021. december 21. 01:35
túlteng benne a kisfasz energia
Ati Papa
2021. december 20. 18:52
Már tegnap olvastam ezt a bosszantóan fenhéjázó kijelentést. Ez a bevodkázott kretén rövid időn belül már a második, aki gyorsan elfoglalja Budapestet, szétveri az egész magyar hadsereget, hanem viselkedünk az ő elvárásuk szerint. Ezt olyan komolyan kell venni mint azt, amikor az egykori Patyolatba beállított egy kisfiú és azt mondta: Bácsi ! Azt üzeni az apukám, hogy ha nem keresik meg rögtön az elveszett ingét, akkor bejön és szétver mindent. Hányas inget visel az apukád ? Hát 38 - ast ! Jöhet.
Reszelő Aladár
2021. december 20. 13:01
Egy kicsit se gondoljuk, hogy ha ezek elkezdenének szívózni Kárpátalján, az bárkit izgatna Európában. Nem arabok, nem buzik, ráadásul fehérek, külpolitikailag érzékeny helyen vannak, ráadásul miért mentek oda. Vagyis egy ilyen helyzetben nekünk kellene odamenni. Az pedig mindig kétesélyes ha egyedül vagyunk. Ha persze Vladimir úgy dönt, hogy Donyeck kellene neki. . .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!