Az új Superman meleg, és a klímaváltozás ellen harcol

2021. október 11. 18:04

Az új Superman hamarosan romantikus kapcsolatba kerül egy férfi ismerősével – jelentette be a képregényt kiadó DC Comics hétfőn.

2021. október 11. 18:04
null

Az új Superman Clark Kent (az eredeti Superman) és Lois Lane fia. A neve Jonathan, akikek kalandjairól néhány hónapja önálló képregénysorozatot indított a DC „Superman: Son of Kal-El” címmel.

Jonathan a klímaváltozás hatásai ellen küzd, menekültek kitoloncolása ellen harcol és iskolai lövöldözést hiúsít meg.

A DC bejelentése szerint a sorozat hamarosan megjelenő számában romantikus kapcsolatba kerül egy férfi bartájával, Jay Nakamuával, akit a szüleinek is bemutat majd. Nem az új Superman az első meleg képregényhős a DC-univerzumban. A DC-karakterek közül volt már meleg Batman egyik segédje Tim Drake, azaz a hamradik Robin, valamint az egyik X-men, Sarkcsillag. 

Fotó: TikTok, DC Comics

 

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
A ráció prófétája
2021. október 13. 12:34
"A DC-karakterek közül volt már meleg Batman egyik segédje Tim Drake, azaz a hamradik Robin, valamint az egyik X-men, Sarkcsillag." Úgy tűnik, hogy senkinek sem tűnt fel, hogy Sarkcsillag az összes X-Mennel együtt Marvel hős, nem pedig DC. De a DC már régen rálépett erre az útra. Ott van Batwoman, akit szintén eleve homokosra alkottak meg. Egyetlen dolog miatt kell elismeréssel adózni, hogy nem a régi karaktereket alakítják át homokossá, hanem újakat kreálnak. Undor, amerre tart ez az egész.
zalai láma
2021. október 12. 22:18
Már Supermantól sem félnek a buzik.A filmművészetbe is betették piszkos lábukat! Ez az igazi globális "felmelegedés"!No,ez a film is tiltólistás lesz gyerekeim számára!!!
DonCiccio
2021. október 12. 16:18
A kasszasiker tuti.
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. október 12. 14:43
Ennyi volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!