Marilyn Manson ártatlannak vallja magát köpködési ügyében

2021. szeptember 02. 11:58

Az énekes egy 2019-es ügyéről van szó, amikor is leköpött egy operatőrt.

2021. szeptember 02. 11:58
null

Marilyn Manson köpködési ügyéről korábban mi is beszámoltunk: az énekes júliusban önként feladta magát a rendőrségen egy 2019-es ügye miatt, amikor is leköpött egy operatőrt New Hampshire-ben, egy koncerten. Az operatőr elmondása szerint a koncert alatt Manson először leköpte, majd az orrát is ráürítette a nőre, amelynek következtében a videós állítása szerint kár keletkezett a felszerelésében.

Az énekes azonban nem gondolja, hogy valóban bántalmazott volna egy videóst Marilyn Manson rockénekes, ártatlannak fogja vallani magát a bíróság előtt – írja az ABC. Manson tárgyalását december 27-ére tűzték ki. 

Nyitókép: Daniel Leal-Olivas / AFP

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egy genetikusanalattvaló
2021. szeptember 04. 03:01
Ezt hallgatja valaki? Mert nézni borzalom.
Akitlosz
2021. szeptember 02. 16:14
Ha videóst, akkor nyilván van videó is nem? Hol a felvétel az esetről?
Dokker
2021. szeptember 02. 15:33
Beetlejuice.
Syr Wullam
2021. szeptember 02. 14:21
"Az operatőr elmondása szerint a koncert alatt Manson először leköpte, majd az orrát is ráürítette a nőre, amelynek következtében a videós állítása szerint kár keletkezett a felszerelésében." Ezt most akkor így hogy? A nőre ment a turha és az operatőr felszerelése ment tönkre? Az operatőr nő? Vagy az operatőr beszél egy nőről? Kinek a felszereléséről van szó? A nőéről? Az operatőréről? Már megint a szomszédék értelmi fogyatékos gyereke fogalmazza a híreket?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!