Marilyn Manson feladta magát a rendőrségen

2021. július 09. 14:08

Az énekes a Los Angeles-i rendőrségen csütörtökön adta fel magát egy 2019-es ügye miatt.

2021. július 09. 14:08
null

Marilyn Manson önként feladta magát a rendőrségen egy 2019-es ügye miatt, amikor is leköpött egy operatőrt – írja az NBC News. Az eset New Hampshire-ben történt egy koncerten. Az operatőr elmondása szerint Manson viselkedése miatt kárt keletkezett a felszerelésében, ezért feljelentette. Manson azonban figyelmen kívül hagyta a hatóságok megkeresését, akik később elfogatóparancsot adtak ki ellene. Az énekes tehát ennek eleget téve jelentkezett a rendőrségen, ahonnan később óvadék ellenében távozhatott.

Az énekest a közelmúltban többen zaklatással, bántalmazással vádolták meg. A  Trónok harcában is szereplő Esmé Bianco szexuális zaklatás és nemi erőszak miatt perelte be Marilyn Mansont.  Evan Rachel Wood színésznő kijelentése szerint Manson „brutális módon” bántalmazta őt a három évig tartó kapcsolatuk alatt.

Nyitókép: Suzanne Cordeiro / AFP

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mokány
2021. július 09. 20:47
Az egykori barátnője miatt üldözik . Bolsevíik típusú koncepciós ügyekkel . Nem kéne beállni az üldözői közé .
Maddox
2021. július 09. 17:16
Amiután túlléptünk azon, hogy tetszik-e, ahogy kinéz, vagy hogy tetszik-e a zene, amit csinál, ami a hír szempontjából amúgy teljesen lényegtelen, el is jutunk az 1000. ringyóhoz, aki borzasztó terrort élt át a párja mellett, de azért 3 évig mellette maradt, és hogy min ment keresztül, az csak évek múltán jutott eszébe, amikor üres lett a buksza, Mansoné meg még nem. Ja hogy leköpte a sajtóst? Megbecsült szakmából a társadalom legnagyobb kurvája, ez lett a sajtóból, ugyan ki ne köpné le őket.
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. július 09. 17:07
Vajon mit köpött Manson? Savat? Mindenki hülye odaát?
annamanna
2021. július 09. 16:24
Egy Manson-klip, amiben szerepel Esmé Bianco: https://www.youtube.com/watch?v=rvf1DMDTosk Az a nagyon furcsa, hogy valakik olyannyira átírták és megbolondították a "fehér" "keresztény" kultúrtársadalmakat, hogy ezt elfogadják "művészetként". Esmé Bianco azért csinálta ezt végig, merthogy ez "belefér a művészetbe". És ennél persze még borzalmasabb alkotások is vannak, tényleg. Esmének a Trónok harca prostituáltja is belefért a művészetbe. Végül is tanulságosak ezek az esetek amiatt, hogy minden embert figyelmeztessenek, hogy újra kell gondolni mindazt, amit a művészetről, a művészi és magánéleti szabadságról, a szexuális szabadságról gondolunk. NEM LEHETSÉGES MINDIG A SZABADSÁGRA HIVATKOZNI. 1Pt 2,16 Mint szabadok, és nem mint a kiknél a szabadság a gonoszság palástja, hanem mint Istennek szolgái. 2Pt 2,19 Szabadságot ígérvén azoknak, holott ők magok a romlottság szolgái; mert a kit valaki legyőzött, az annak szolgájává lett. Gal 5,13 Mert ti szabadságra hivattatok atyámfiai; csakhogy a szabadság ürügy ne legyen a testnek, sőt szeretettel szolgáljatok egymásnak. 1Kor 10,29 De nem a tulajdon lelkiismeretet értem, hanem a másikét. Mert miért kárhoztassa az én szabadságomat a más lelkiismerete? 1Kor 8,9 De meglássátok, hogy ez a ti szabadságtok valamiképen botránkozásukra ne legyen az erőteleneknek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!