Beperelte volt barátnője Marilyn Mansont

2021. május 01. 09:19

A nő szerint az énekes többször baltával kergette a lakásban.

2021. május 01. 09:19
null

Szexuális zaklatás és nemi erőszak miatt beperelte Marilyn Mansont a többek között a Trónok harcában is szereplő Esmé Bianco – írja a Variety.

Állítása szerint Manson rendszeresen bántalmazta őt lelkileg, volt, hogy korbáccsal verte, de olyan is előfordult állítása szerint, hogy egy baltával kergette a lakásban. Bianco azt mondta, hogy Manson szex közben is elővette a korbácsot, valamint többször megharapta, és megvágta őt. Az énekes nem egyszer be is drogozta a színésznőt.

A vádak szerint Manson 2009-ben klipforgatásra hivatkozva négy napig fogva tartotta Biancót, és folyamatosan bántalmazta. A kereset szerint a történtek miatt a színésznő a mai napig poszttraumás stresszel, depresszióval és pánikrohamokkal küzd.

Marilyn Mansont februárban vádolta meg azzal Evan Rachel Wood amerikai színésznő, hogy bántalmazta. A Variety emlékeztet: Bianco is februárban beszélt először a nyilvánosság előtt Mansonról.

azzal Evan Rachel Wood amerikai színésznő, hogy bántalmazta. A Variety emlékeztet: Bianco is februárban beszélt először a nyilvánosság előtt Mansonról.

Nyitókép: Suzanne Cordeiro / AFP 

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Maddox
2021. május 02. 03:08
De még ha el is hisszük, a csaj biztos egy harmatos szűz, aki még véletlenül se akarna rocksztárokat lehúzni.
szeekely
2021. május 02. 00:27
Marilyn Manson-rol barmi elhiheto. A ficko egy sexual freak.
Tót Ottó
2021. május 01. 16:45
Többször baltával kergette...napi rutin része volt a baltával futás?Mért nem szólt neki hogy drágám fogjál inkább egy villát mert ezt így már unom? Jah van szerszámgépünk Usából tele matricákkkal a hülyék kedvéért nehogy bármiért perelni lehessen. Művész úr is köthetett volna egy szerződés előtte.Pl napi kettő baltásfutás különben nem jár pénz. Ez is csak a forradalom felfalja gyermekeit opusz.Brühühü
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. május 01. 14:22
Mint mikor Monica Lewinsky évekig vákuumfólia-zsákban tárolta azt a kosztümöt amibe beletörölte a péniszét Bill Clinton miután leszopta, és várta mikor perelheti be érte. Nagyon nagy a baj odaát, és hálás vagyok a teremtőnek, hogy széles az óceán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!