Most Marilyn Mansont darálja le az eltörléskultúra

2021. február 02. 18:42

Evan Rachel Wood amerikai színésznő kijelentése szerint Marilyn Manson „brutális módon” bántalmazta őt a három évig tartó kapcsolatuk alatt.

2021. február 02. 18:42
null

Azonnali hatállyal felfüggesztette Marilyn Manson lemezkiadó cége, a Loma Vista Recordings az énekessel való közös munkát és legutóbbi albuma promócióját – írja a BBC. Az amerikai Starz tévécsatorna pedig úgy határozott, Manson nem szerepelhet az American Gods című sorozat következő epizódjában. 

Hétfőn Manson volt barátnője, Evan Rachel Wood azt állította, az énekes „brutális módon” bántalmazta őt hároméves kapcsolatuk alatt. „Átmosta az agyamat, és addig manipulált, amíg teljesen be nem hódoltam neki”írta a színésznő Instagramján. Posztja hatására három további nő állt elő Manson ellen hasonló vádakkal. A zenész szintén Instagramján reagált a vádakra, mint mondta, minden egyes kapcsolata beleegyezésen alapult. „Ez az igazság, függetlenül attól, hogy a többiek hogyan és miképp próbálják utólagosan félremagyarázni” – tette hozzá a zenész. 

Nyitókép: Suzanne Cordeiro / AFP

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1000bocs
2021. február 03. 14:45
Lefordítom: A kapcsolat beleegyezésen alapult, de mikor lecserélték egy fiatalabbra utólag rájött a hülyepicsa hogy igazából nem egyezett bele, csupán átmosták az agyát, és ezért most csomó pénz belengetését várja el azért, hogy ne csináljon botrányt a semmiből. Ahogy Johnny Depp exe, az Amber nevű aranyásó maga mondta el egy hangfelvételen: "Megütöttelek, és? És mit csinálsz, bazmeg? Kiállsz a rajongóid elé, és elismered, hogy te, a nagy férfi bántalmazás áldozata lettél? Ki hisz majd neked?" Röhejes. Teljesen nyilváncvaló, hogy minden gazdag, befolyásos vagy ismert férfi, aki lecseréli a barátnőjét mostanában ki van téve annak, hogy A NŐ UTÓLAG AZT HAZUDJA AMIT AKAR, és a bíróság, de még mndenféle vizsgálat és ítélet előtt a média és az üzleti világ leprásként kiközösíti. Johny Depp elbukta a Karib-tenger kalózai folytatását, majd az előzményfilmet is, elbukta a Harry Potter filmet, és nem lehet tudni mennyi a járulékos veszteség elmaradt egyéb megjelenések miatt. Amber Heard majd százmilliós kárt okozott a volt férjének egy rágalommal, amiről utólag kiderült hogy semmi sem igaz! Mansonnak is megmondhatták négyszemközt, hogy igazán magas a több tízmilliós összeg amit a csajszi követel csak azért hogy ne hazudjon, de ha Manson beleáll a perbe, akkor biztosan többet fog bukni. Mindenesetre az ilyenek előbb utóbb csak egy hétvégére fognak kapcsolatot létesíteni nőkkel, és csak szigorúan lepapírozva és kamerával rögzítve képet és hangot. Igazán pikáns ugyanis, hogy a CHOKEMEDADDY! hülyepicsák megélik a celebéletet amibe azért csöppennek mert csak azt a péniszt hajlandóak megragadni ami odajuttatja őket - majd ha vége az ingyenéletnek, akkor sírnak mint a fürdőskurva, hogy "ez engem kihasznált kérem!"
rollotomasi
2021. február 03. 10:24
Korpa köré keveredett, megeszik a disznók.
Kücsük
2021. február 03. 09:51
Először Rowling most meg Mason? A mandiner tényleg nem tud disztingválni...
zrx8
2021. február 03. 09:01
Gondolom, nem volt hajlandó valami politikai üzenetet továbbítani a rajongói felé.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!