Erzsébet királynő támogatja a BLM-et

2021. szeptember 10. 13:40

Minderről a királynő egyik képviselője beszélt egy pénteken sugárzott brit műsorban.

2021. szeptember 10. 13:40
null

A királynő és a királyi család támogatja a Black Lives Matter (BLM) mozgalmat – mondta a királynő egyik képviselője a Channel 4-nak, számol be a 444.hu. Sir Ken Olisa, aki az első londoni fekete bőrű lord hadnagy, a brit csatornán elmondta, hogy a George Floyd-gyilkosság idején többször is szóba került a rasszizmus témája közte és a királyi család tagjai között.

 „A válasz egyértelműen igen” – válaszolta a lord arra a kérdésre, hogy vajon a palota támogatja-e a BLM-et. A műsor készítői egytől egyig feketék. Olisa azt is elmondta, hogy a királyi család kikérte a véleményét arról, hogy menjen-e el a Grenfell tragédia helyszínére a királynő, amire ő igent mondott. Nagyon aggódott ugyanakkor, hogy majd megdobálják, vagy nem fogadják örömmel II. Erzsébetet, ám a tömeg a helyszínen megtapsolta.

Korábban Harry herceg és felesége, Meghan Markle Oprah Winfrey műsorában azzal vádolta a brit királyi udvart, hogy rasszisták. Meghan akkor egy meg nem nevezett családtagról azt mondta, hogy aggódott az akkor még meg sem született fiúk bőrszíne miatt.

A Black To Front című műsort ma este vetítik majd le a Channel 4-on, a műsort készítők egytől egyig feketék.

Nyitókép: MTI/EPA/Downing Street/Andrew Parsons

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2021. szeptember 11. 15:51
öreg és szenilis!
mucsay
2021. szeptember 11. 09:18
ezt mondta egy néger? akkor biztos úgy van nem értem itt a ezt a nagy monarchiaellenességet. az én szememben ez is egy a sorban a fehér keresztény civilizációt lebontó libsi mozgalmak mellett, ld feminizmus, diverzitás, egyházelleneség, bűnözőtutujgatás. az irány nem változott a francia forradalom óta.
Pipas 3
2021. szeptember 10. 23:29
Persze ez a vén csataló is a rabszolgák munkájábol élt, most hogy nemsokára jön a kaszás, próbál vezekelni! Még azért odáig nem jutott hogy kitegye az LMBTQ-s zászlót! Elég neki a BLM-es! Nem csoda hogy a f...kalap focisták, F1 es versenyzők térdelnek!
Peppa
2021. szeptember 10. 19:42
Támogassa, de akkor térdeljen is le valami feka rapper előtt és csókolgassa is a csizmáját.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!