Százmillió dollárt ajánlottak fel András hercegnek egy hazugságvizsgálós interjúért

2021. augusztus 19. 22:59

A New York Times bestseller-írója és dokumentumfilmes Ian Halperin a 61 éves királyi herceget Virginia Roberts Giuffre pere kapcsán kérdezné, aki azt állítja, hogy legalább háromszor megerőszakolta őt 17 éves korában.

2021. augusztus 19. 22:59
null

A közelgő polgári perben Giuffre azt állítja, hogy Jeffrey Epstein néhai milliárdos pedofil áldozata lett, aki bemutatta őt York hercegének.

Halperin a DailyMail.com-nak adott exkluzív interjújában elmondta, hogy ajánlatát egy befektetési csoport és több médiavállalat is támogatja, és teljesíti annak kifizetését, függetlenül attól, hogy sikeres volt-e a hazugságteszt.

Halperin, a „Controversy: Sex, Lies and Dirty Money By The World's Powerful Elite” című könyv szerzője, amelyben leírja András herceg ellentmondásos barátságát Jeffrey Epsteinnel. A szerző azt állítja, hogy ő az egyetlen újságíró, aki mélyinterjút készített az elhunyt milliomossal halála előtt és Epstein ekkor elmondta neki, hogy nagyon közel állt András herceghez, akivel „olyanok, mint a testvérek”. Halperin szerint a javasolt poligráfos teszt lehetőséget ad a hercegnek, hogy tisztázza a nevét.

A dokumentumfilmben szerepelne az állítólagos áldozat, valamint a herceg egykori neje, akinek hallgatását a szerző állítása szerint maga Epstein vásárolta meg, amikor törlesztette az asszony 24 ezer fontos tartozását. A filmes szeretné, ha minden esetleges érintett átesne a poligráf teszten. Ez azonban nem befolyásolná a közelgő per menetét, mert az ilyen tesztek nem használhatóak fel a bíróságon, lévén bizoyosságuk csupán 75%-osra tehető. A herceg képviselői nem válaszoltak a felvetésre. 

Fotó: DailyMail

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MZperXXL
2021. augusztus 21. 14:05
A mosolygó lányos kép az erőszak előtt vagy után készült? Nyilván pénzlenyúlás ... vagy zsarolják a csajt...
kalman
2021. augusztus 20. 15:14
Miért nem a "megerőszakolt" lánynak ajánlott pénzt a poligráfos vizsgálatra. Lehet, hogy érdekes dolgok derülnének ki, főleg akkor azt a kérdést is feltennék, hogy történt-e erőszak?
llnnhegyi
2021. augusztus 20. 14:41
Menj!!! Fizessenek!
afium
2021. augusztus 20. 14:02
A képen szereplő lány az ominózus 17 éves? Nem úgy néz ki, mint aki nagyon rágörcsölt az "erőszakra".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!