A floridai nő éppen Zoom-olt, mikor gyermeke fejbe lőtte

2021. augusztus 14. 16:37

A hatósági közlemény szerint egy felnőtt lezáratlanul hagyott egy töltött pisztolyt a lakásban, amit a kisgyermek megtalált.

2021. augusztus 14. 16:37
null

Egy floridai nő éppen Zoom konferenciahíváson vett részt, mikor a kisgyermeke lelőtte – írja a CNN.

A 21 éves Shamaya Lynn egy munkával kapcsolatos online beszélgetésen vett részt szerdán, amikor lelőtték – közölte az Altamonte Springs-i rendőrség csütörtök este a Facebookon közzétett közleményében. A hívás egyik résztvevője tárcsázta a 911-et, amikor Lynn hanyatt esett, és a háttérben megjelent egy gyermek – áll a közleményben.

A rendőrök és a mentősök közleménye szerint ők „mindent megtettek a nő életben tartása érdekében”, de Lynn halálos lőtt sebet kapott a fején. Egy felnőtt egy töltött pisztolyt hagyott a lakásban lezáratlanul, amit a kisgyerek megtalált – idézi a CNN a hatósági közleményt. A nyomozók együttműködnek a Seminole megyei államügyészséggel, hogy megállapítsák, indokolt-e vádat emelni a fegyver tulajdonosa ellen.

A címlapkép illusztráció. Forrás: BRENDAN SMIALOWSKI / AFP

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
linkeloe
2021. augusztus 15. 20:50
Ez is egy kamionparkolóban végzi majd......
solothurn
2021. augusztus 15. 08:19
Számoljunk egy kicsit: Lehetett vagy 16 éves a feka hajadon amikor úgy megkettyintették hogy terhes maradt. Pech vagy szerencse, ne firtassuk. Abban a korban Afrikában már többgyermekes anyák a vele egyidösek. Megszülte majd 17 évesen a kölykét, az most 4 éves lehet az anyuka meg 21. Egy jólfejlett 4 éves kölyköt már vonzhat a pakk-pakk-pakk játék, pláne ha a TV-ben is naphosszat azt látja míg az anyja a telefonját cseszegeti. Hát így megy ez....
MayorAnna
2021. augusztus 14. 20:07
Guns don't kill people - people kill people.
T. Péter
2021. augusztus 14. 19:46
A nyilvánvaló megoldás: még több fegyvert az embereknek. Ez is megvédhette volna magát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!