Bayer számon kéri Ruttén a holland sajtó helyzetét

2021. július 07. 07:45

„Újságírókat lőnek le Hollandiában, és nekünk jártatod a szádat?!” – írta közösségi oldalán a publicista.

2021. július 07. 07:45
null

Megírtuk, hogy fejbe lőttek egy újságírót Hollandiában a nyílt utcán, miközben Mark Rutte holland miniszterelnök a magyar sajtó helyzetén aggódik és letérdeltetné Magyarországot. A publicista erre a helyzetre reagált. Mint fogalmazott:

„Természetesen a magyar sajtó helyzetéért érdemes aggódni, nyugaton minden rendben van!

A meglőtt kollégának mihamarabbi felépülést kívánok!” – írja Bayer Zsolt.

Nyitókép: MTI/EPA/ANP/Bart Maat

Összesen 168 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
doderer
2021. július 08. 06:18
Most akkor hány újságírót lőttek le? Ebből mennyitt lőtt le Rutte? Ilyen alapon állíthatná azt is, hogy lám-lám Hollandiában nagyon sokat keresnek az emberek, és ezért lelövik az újságírókat, mik az 1500 eurót sem kereső átlagmagyarok világában hej de jó az élet.
Budai Katalin
2021. július 08. 02:03
Paróka van a muki fején?
Vakfolt
2021. július 07. 21:43
Látod buzimedve, egy holland ugat a magyar szartósabbacágról, egy magyar megkérdi, hogy ugyan milyen alapon, Hollandiában olyan fasza a helyzet? Erre te ilyen bénán próbálsz terelni Szlovákiával. És nem is ez a legszánalmasabb, hanem hogy nem Xelnek ki fásultan, hanem harapják a szar szövegedet.
jánosbácsi
2021. július 07. 20:54
Te mocskos szájú Bayermarha. Ez bármikor bárhol előfordulhat. Az újságíró hosszú ideje maffiózók ellen folytatott nyomozást és tanúskodott is ellenük .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!