A holokauszttal viccelődött, kirúgták a tokiói olimpia nyitóünnepségének rendezőjét

2021. július 22. 06:59

A felvétel 1998-as.

2021. július 22. 06:59
null

Egy korábbi megjegyzése miatt kirúgták a pénteken kezdődő tokiói olimpia nyitóünnepségének rendezőjét, Kobajasi Kentarót – írja a Reuters nyomán a Telex.

A felvétel egyébként – amely nemrég került elő a japán médiában – 1998-as, ebben viccelt a második világháborús népirtással.

Nem ez az első visszalépés a nyári játékok szervezőinél: korábban a nyitóünnepség zeneszerzője, Ojamada Keigo lépett vissza, miután nyilvánosságra került, hogy iskolásként több osztálytársát is zaklatta, köztük fogyatékkal élő fiatalokat.

Februárban pedig szexista megjegyzése miatt mondott le Mori Josiró, az olimpiai szervezőbizottság elnöke. Aztán márciusban távozott a nyitó- és záróünnepség kreatív vezetője, Szaszaki Hirosi, mivel becsmérlő megjegyzést tett egy népszerű japán előadóművészre, Vatanabe Naomira.

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tibesz26
2021. július 23. 02:36
idehalgas te japán szamuráj nem szabad soha soha viccelödni a holokausztal emberek milioi haltak meg abban a terrorban és te viccelötsz rajtuk ? szégyeld magad országod családod és világ előtt és had mondjak valamit te ostoba szamuráj hogy az öseid nankingban (kinában) a országod hadserege hasonlóan járt el mint a nácik amikor nánkingban 1939 ben 300 kinai polgárt mészárolt le ezen probálj viccelödni én nem viccelek ilyen kegyetlen és brutális rémtettekben nem nem soha
mucsay
2021. július 22. 19:05
ha nem lett volna vkinek világos hogy most akkor ki is rángatja a madzagokat
mucsay
2021. július 22. 19:03
emlékszünk még mikor az összes eus vezető együtt vonulgatott, olyan fontos európai érték volt hogy mindennel, mohameddel is lehet viccelni?
bajai
2021. július 22. 16:16
Pont a legtabubb témákat érintő viccek a legjobbak. Ha 1998-ban valaki azt mondja neki, hogy a vicc miatt 2021-ben ki fogják rúgni, jót röhögött volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!