A kínaiak szerint az USA-ból származik a COVID-19, úgyhogy inkább ott kéne kutakodni

2021. június 17. 11:53

Egy nemrég megjelent tanulmány szerint az USA-ban már jóval azelőtt is lehettek covidos fertőzések, hogy a betegség hivatalosan megjelent volna az országban.

2021. június 17. 11:53

Egy kínai járványügyi szakértő szerint inkább az Egyesült Államokban kellene keresni a COVID-19 eredetét, miután egy nemrég nyilvánosságra hozott tanulmány azt találta, hogy a betegség már 2019 végén feltűnhetett az USA-ban – írja a Reuters. 

A tanulmány szerint az Egyesült Államokban akár öten is megfertőződhettek az új koronavírussal már jóval azelőtt, hogy az első koronavírusos esetet regisztrálták volna az országban.

Peking már jó ideje hangoztatja, hogy nem Kínából származik a vírus,

hanem az oda beszállított, fertőzött élelmiszer miatt terjedt el. A kínaiak azt sem tartják kizártnak, hogy a kórokozó egy laboratóriumból szabadult ki. 

A kínai külügy szóvivője szerint most már nyilvánvaló, hogy a COVID-19 több gócból indult el, ezért más országoknak is együtt kellene működniük az Egészségügyi Világszervezettel (WHO). Az USA ezzel párhuzamosan azt az álláspontot képviseli, hogy a vuhani vírológiai intézetből szabadult ki a vírus, amit az is alátámaszthat, hogy a távol-keleti nagyhatalom eddig nem kooperált a nemzetközi szervezetekkel a vuhani labort illetően. 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2021. június 18. 12:33
Minden épeszű ember tudja már,hogy ez a vÍrus az USA-ból származik,és egy biológiai fegyver.
vktzmnksr
2021. június 17. 21:36
röhej a köbön ...ezek a kurva sárgák megesznek mindent , annyian vannak , mint a nyű , és pont ezek basztatják az USA - t járványkeltéssel ?????
nick89
2021. június 17. 13:32
Hol pusztított a kínaivírus? És hol nem pusztított a kínaivírus? E két kérdés megválaszolása eljuttatja a megoldáshoz is az embert. Az ember alatti férgeket meg nem.
MZXX
2021. június 17. 12:49
A Zorbán vót.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!