Ukrajna is el fogja ismerni a magyar oltási igazolványt

2021. május 14. 15:57

Újabb országba lehet majd utazni a magyar védettségi igazolvánnyal.

2021. május 14. 15:57
null

Pénteken érkezett a hír, hogy Csehországba is szabadon utazhatnak a magyarok, Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszter pedig Twitteren bejelentette: Ukrajna is el fogja fogadni a magyar oltási igazolványt.

Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszter Magyarország pozsonyi nagykövetségén folytatott megbeszélést Dmitro Kulebával. Szijjártó a megbeszélést követő sajtótájékoztatón elmondta: Magyarország javasolta, hogy kölcsönösen el kellene ismerni a két ország által kiadott – a koronavírus elleni oltások megszerzését igazoló – védettségi okmányokat, és így szabad utazást kellene biztosítani az oltást már megkapott személyek számára – írja a Kárpátalja.ma.

Ezzel egy nap alatt két országgal bővült azon államok sora, ahova a beoltott magyarok utazhatnak. Hogy hol fogadják el a magyar oltási igazolványt, arról itt írtunk részletesebben.

Nyitókép: Twitter

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2021. május 15. 11:07
na ez most kellemesen meglepett!
Bell & Sebastian
2021. május 14. 19:37
Nincsen olyan magyar építkezés, ahol ne ukrán rabszolgák dolgoznának. Akkor ez a megállapodás elsősorban kinek az érdeke? Micsoda szerencse, hogy kinyírták az ágazati szakszervezeteket, az utolsó mohikánt valószínűleg a MÁV tömette ki.
Pierre
2021. május 14. 18:30
ujabb oriasi gyozelem. Orbanista-kadarista nyuggerek, bahreini nyaralasbol hazafele ejtsetek majd utba Ukrajnat!
Somaa
2021. május 14. 16:34
Apró bibi, hogy nem érvényes semmilyen hivatalos okirat amit magyar hivatal kiad... országon belül igen, hiszen karhatalommal érvényesíti a maffiakormány, nem lehet mit tenni ellene; az ez ellen JOGOSAN fellépő polgár nem támadhatja egyedül a rendőrséget fizikailag (fordítva viszont nagyonis)... Azonban külföldön elég annyit mondanom, hogy tessék nézni, ez az illegitim orbáni maffiakormány irata, tehát érvénytelen, tessék csak bevinni egy megfelelő hivatalba, ahol elbírálják... Mivel szarbángeci szaros sárba taposta (lószaros náci csizmában) az alkotmányt és helyette egy hazug hamis önkénes tákolmányt tett oda, ami nyilvánvaló, hogy objektíve sem érvényes, pláne nemzetközi jog szerint sem (csak a "baráti", szintén csaló zsarnok diktatúrák fogadják el, betyárbecsület alapon ugyebár), s mivel a teljes jog- és törvényrendszer az alkotmányra alapul, ami nincs érvényes és valós, így hát egyetlen jogszabály sem törvény sem érvényes és valós objektíven... (megismétlem nyilván a határokon belül igen, mivel a karhatalmat tudja vezényelni az igazság ellen is ez a náci hazaáruló rablógyilkos zsarnok).... továbbá MEGTAGADJA A DEMOKRÁCIÁT, be is ismeri hogy fasiszta diktatúra van... mert ezt jelenti valójában a hülye hazug és hamis illiberális demokráciája... Tehát kettős illegitimitás is van, mivel az a kártya csak demokráciában érvényes és csak valós jogrendszerben illetve jogállamban, nos itt ebből egy sem létezik már, mert a szarbángeci tatárjárás országdúlása lerombolta ezeket is...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!