Hertha szurkolók álltak ki Petry Zsolt mellett

2021. április 07. 22:48

„Petry Zsolt – herthás, mint mi!” kiírással reagáltak a Hertha fanatikusai arra, hogy csapatuk kapusedzőjét a Magyar Nemzetnek adott interjúja miatt elbocsájtotta a klub.

2021. április 07. 22:48
null

A kifüggesztett molinóról készült képet egy Instagram-sztoriban osztották meg, és a „Nyugaton már megoldották” nevű Facebook-oldal alapján a Vasárnap.hu osztotta meg. 

„Németország előszeretettel tetszeleg a demokrácia, a sajtó- és véleményszabadság őrének pózában, és oktat ki bennünket demokráciából, sajtó- és véleményszabadságból. Mi, magyar újságírók a demokrácia, a sajtó- és véleményszabadság elkötelezett hívei vagyunk. Éppen ezért állunk ki ezen alapértékek mellett, a normalitás mellett, tiltakozunk a Hertha BSC igazolhatatlan és aljas eljárása ellen, és teljes támogatásunkról biztosítjuk Petry Zsoltot!” – olvasható a petíció szövegében. 

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tibesz26
2021. április 08. 16:35
én is aláirtam a peticiót
OberEnnsinnen
2021. április 08. 15:03
Wir sind ein Petry herthaners
Box Hill
2021. április 08. 13:44
A Hertha készítsen naptárt a tizenkét szakállas labdarúgó feleségről, akik vannak nekik. A népszerűség visszaszerzése céljából.
zakar zoltán béla
2021. április 08. 12:40
Dárdai bá' !!!!!!!!!!!! Meddig lapítasz még????!!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!