Petícióval szolidarítanak az újságírók Petry mellett

2021. április 07. 17:43

Egyszersmind fejezzük ki megvetésünket a nyugat egyre nagyobb teret hódító hazug, abnormális, beteg és antidemokratikus véleményterrorjával szemben! – áll a dokumentumban.

2021. április 07. 17:43
null

Amint azt korábban megírtuk, a Hertha kirúgta Dárdai Pál segítőjét, Petry Zsoltot. A történet eredője a kapusedző Magyar Nemzetben megjelent interjúja volt.

A petíció szerint „minden jóérzésű magyar ember” támogatására számítanak a magyar újságírók. 

„Németország előszeretettel tetszeleg a demokrácia, a sajtó- és véleményszabadság őrének pózában, és oktat ki bennünket demokráciából, sajtó- és véleményszabadságból. Mi, magyar újságírók a demokrácia, a sajtó- és véleményszabadság elkötelezett hívei vagyunk. Éppen ezért állunk ki ezen alapértékek mellett, a normalitás mellett, tiltakozunk a Hertha BSC igazolhatatlan és aljas eljárása ellen, és teljes támogatásunkról biztosítjuk Petry Zsoltot!” – olvasható a petíció szövegében. A tiltakozás szerzője, Bayer Zsolt mellett például Bencsik András, vagy Gajdics Ottó is aláírta a kezdeményezést.  

Kép forrása: Facebook

Összesen 259 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
adofizeto
2021. április 10. 10:34
Kérem BAYER ZSÓTIt, hogy indítson petíciót azért is, hogy a Fidesz vegye vissza a pártba azonnal SZÁJER JÓZSIT, aki szintén csak a saját értékrendjét követte, amikor az ekivel és a vibrátorokkal lógott az ereszen. Ha Bayer komolyan gondolja, hogy egy közösségnek meg kell tartania valakit, aki nem tartja tiszteletben a közösség értékrendjét, akkor mutasson példát, és követelje Szájer visszatérését.
adofizeto
2021. április 10. 10:31
A szerződés amit aláírt egyértelműen fogalmaz. Ez alapján ő nemcsak megszegte a szerződést, hanem konkrétan kárt okozott a csapatának: Ezt írta alá: írtaThe Player agrees that he shall not knowingly or recklessly do write or say anything or omit to do anything which is likely to bring the Club or the game of football into disrepute cause the Player or the Club to be in breach of the Rules or cause damage to the Club or its officers or employees or any match official. Whenever circumstances permit the Player shall give to the Club reasonable notice of his intention to make any contributions to the public media in order to allow representations to be made to him on behalf of the Club if it so desires;
Nagyhuba1
2021. április 08. 18:45
Hertha véleményében tükröződik a jelenlegi népet politika.Csak reménykedni lehet, hogy nem ismétlődik meg az 1933 as események liberális változata.
youngboy
2021. április 08. 15:49
Remélem a buzi- és a kalifátus-párti Hertha kizuhan az első ligából.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!