Weber Orbánnak: Mielőbb beszéljünk telefonon!

2021. március 03. 12:36

A frakcióvezető szerint az EPP frakciója mindig a keresztény örökség mentén, a kereszténydemokrácia értékeinek megfelelően működött.

2021. március 03. 12:36
null

Manfred Weber, a Néppárt (EPP) parlamenti frakcióvezetője egy frissen közzétett levélben válaszolt Orbán Viktor február végi levelére, amelyben a magyar miniszterelnök kifogást emelt az alapszabályzat módosításának jogellenes jellege miatt, számol be a Magyar Nemzet. Ez különösen azért érdekes, mert a Néppárt ma délelőtt úgy módosította alapszabályzatát, hogy gyakorlatilag előirányozza a kormánypárti delegáció felfüggesztéséről szóló voksolás kiírását. Ezért a Fidesz bejelentette a távozását a Néppárt európai parlamenti frakciójából,

Weber a levélben kikérte magának, hogy a Fideszre szabták volna az új eljárási rendet. A frakcióvezető azt is hozzátette, hogy meglátása szerint az EPP frakciója mindig a keresztény örökség mentén, a kereszténydemokrácia értékeinek megfelelően működött, majd közölte, hogy mielőbb szeretne telefonon beszélni a magyar kormányfővel.

Összesen 186 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Béna Géza
2021. március 05. 12:42
A jó anyjába a vitorlát!!!
Hesperia
2021. március 04. 17:43
Bocsánat, csak benéztem, hogy megtudjam: kiderült már végre, hogy miért szeretne telefonon beszélgetni Frédi Viktorral? Szerintem ez a hét kérdése!
Héja
2021. március 04. 16:42
Wéber Frédi de azt mondta, Nem kell néki a nép voksa, Inkább rázza a pofonfát, Attól érzi jól magát.
Wezuv
2021. március 04. 14:03
Menjél te a jó K anyádba! Ezt már elb-tad! Utána néztél már, hogy mi lett azokkal, akik Orbánnal politikai vitába kerültek? Soroljam?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!