Nincs kihallgatható állapotban a svédországi késes támadó

2021. március 04. 11:54

A svéd rendőrség házkutatást is tartott szerda éjjel egy lakásban a terrorgyanús bűnüggyel kapcsolatban.

2021. március 04. 11:54
null

A támadót a rendőrség a combján meglőtte, őrizetbe vette és kórházba szállította. Nincs kihallgatható állapotban. A szerdai jelentések még nyolc áldozatról szóltak, viszont a megtámadottak közül három életveszélyes, további kettő pedig súlyos állapotban van kórházban. A

rendőrség csütörtökön közölte: továbbra is fennáll a lehetősége annak, hogy az ámokfutás terrorista indíttatású volt. Az elkövető kilétét nem közölték, csak annyit, hogy ismerték korábbról kisebb bűncselekmények miatt. Egyelőre nincs jele annak, hogy a támadáshoz bárki másnak köze volna – tették hozzá. A Dagens Nyheter című napilap értesülései szerint az átkutatott vetlandai lakás a támadóé. A rendőrök este beszéltek a szomszédokkal, és bizonyítékokat vittek el a lakásból.

(MTI)

Nyitóképen: Svéd rendőrök a támadás helyszínén. Fotó: Mikael Fritzon / TT News Agency / AFP

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2021. március 04. 13:34
Nem értik, a vendégnek jogai vannak!
enmar
2021. március 04. 13:33
Nincs kihallgatható állapotban???? Azért létezik néhány módszer arra, hogy megtudjanak tőle egyet, mást. Egy guantanamói vallatószobában, teszemazt, nem nagyon törődnének az állapotával.
civis72
2021. március 04. 13:21
Ezek az újsvédek milyen impulzívak... a halszagú dögunalmas jóléti államot el lehet felejteni ... HaHaHaHa
Locomotive
2021. március 04. 13:20
Idegállapotba' volt!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!