Biden elnöknek szólította Kamala Harrist

2021. március 19. 14:35

Nem ez az első félreszólása a 79 éves amerikai elnöknek.

2021. március 19. 14:35
null

Joe Biden jelenleg közel 2 trillió dolláros Covid-19 csomagjának népszerűsítésén dolgozik. Az amerikai elnök a Fehér Házban tartott beszédet a csomagról, mikor véletlenül elszólta magát – írja a Daily Wire.

Mikor én és Harris elnök virtuális sétát tettünk egy oltóközpontban” – mondta Biden,  majd láthatóan megállt, de aztán nem javította ki magát – szúrta ki a Neokohn.

Az USA 46. elnökének nem ez az első elszólása. A 79 éves Biden a kampányban is „gyerekkori dadogás” következményeiként állította be gyakori félrebeszélését, amelyek közül a legismertebb, amikor összekevert valakit halott fiával, de volt, hogy a védelmi miniszter nevét felejtette el.                                                                                                                  Nyitókép forrása: AFP

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolizolizoltan
2021. március 20. 16:25
Biden nem sokáig marad meg az elnöki székben. Ezt könnyű megjósolni.
figyelő4322
2021. március 19. 21:00
Ez már igen CIKI! Habár lehet, hogy csak elszólta magát! Ugyanis megmondhatták neki, hogy hamarosan Kamala lesz az elnök, úgy hogy éppen azt próbálta memorizálni...
Anyádcsipája
2021. március 19. 19:00
Freudi elszólás, de nem meglepő. Csak a hülye hiheti, hogy egy ilyen vénemberre bíznák az USA irányítását a demokraták háttérben lévő érdekeltségeik. Felajánlották a vén pocoknak, hogy az lehet, amire még 50 embernek sem volt lehetősége a világ hosszú, az USA annál rövidebb történetében, cserébe "hagyja a mosott ruhát másra", a kormányzás fáradalmaival ne terhelje törékeny testét. Komolyra fordítva, elképzelhető bárki épeszű emberrel, aki megválasztanak egy ritka posztra, hogy az elfelejtse pár hét alatt?? Szégyen az a látszatdemokrácia, ami Amerikában zajlik, nálunk meg a követendő példa.
szürkeSzarvas
2021. március 19. 18:51
A demens látja a jövőr-a félvér nőt rövidest a helyére teszi a deep state.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!