Autóreklámban szerepel az ittas vezetésért beperelt Springsteen

2021. február 11. 11:13

A Jeep időközben eltávolította a reklámot.

2021. február 11. 11:13
null

Nemrég feltűnt egy Super Bowlon bemutatott Jeep-reklám a YouTube-on, melyben Bruce Springsteen egy Jeepben ülve járja Amerika lerobbant vidékeit, és alig burkoltan Biden-párti módon az ország újraegyesítésére szólít fel a középről, mondán, a szabadság nem csak kevesek kiváltsága lehet. 

Időközben még az is kiderült, hogy a New Jersey-i hatóságok egy novemberi ittas vezetésért a törvény elé állítják, így a Jeep eltávolította saját YouTube-csatornájáról a furcsa mód egyszerre autóreklámot és politikai állásfoglalást is tartalmazó videót. 

Amit azonban mások újra feltettek, de ki tudja, meddig érhető még el.

 

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KN01
2021. február 11. 16:45
Nagyon jó zenéket csinál a mai napig, csak sajnos eléggé elkezdett politizálni. Ez meg óriási baklövés és szánalmas, hogy így is levetítették a reklámot.
annamanna
2021. február 11. 13:32
"The rocker also teamed up with left-wing activist and novelist Don Winslow on a viral video that used the discredited "suckers" and "losers" story from The Atlantic to smear the president." Állítólag elég sokan laknak autóban: "Az új amerikai álom: lakás helyett autó az Egyesült Államokban újra divatba jött autóban lakni: az utóbbi években se szeri, se száma azoknak az amerikaiaknak, akik az orbitális albérleti díjak vagy a kilátástalan jelzáloghitel-térítés helyett úgy döntenek, hogy vesznek egy akkora kocsit, amiben kinyújtózva elférnek, beledobnak egy matracot, és a kispolgári lét összes nyűgét hátrahagyva úgymond szabadon, egy autóban élik tovább az életüket. A New York Times tíz éve még szánakozva, mobil hajléktalanokként mutatta be azokat az embereket, gyakran egész családokat, akik elveszítették állásukat, azzal együtt a lakásukat, és arra kényszerültek, hogy egy autót, mikrobuszt vagy kisteherautót válasszanak otthonuknak." https://444.hu/2016/11/19/az-uj-amerikai-alom-lakas-helyett-auto
Aerion
2021. február 11. 12:42
Micsoda faszrágó baromállat aljadék kreténség. Ezen röhögni lehetne, ha nem lenne húsba markolóan iszonyatos és velejéig embertelen.
annamanna
2021. február 11. 12:08
Ez itt a reklám: https://www.youtube.com/watch?v=-gPOPLrUfyw - egy vörös ötágú csillaggal fejeződik be, szinte hihetetlen, de mégis tény.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!