Vesztegzár alá helyeztek két svájci hotelt

2021. január 18. 21:13

A koronavírus korábbinál sokkal fertőzőbb, dél-afrikai mutációja ütötte fel a fejét a szállodákban.

2021. január 18. 21:13
null

A svájci St. Moritz síparadicsomban vesztegzár alá vettek két hotelt, a hatóságok elrendelték a vendégek és a személyzet tesztelését, miután kimutatták soraikban a vírus variánsát. Felkérték egyben St. Moritz lakóit, hogy kedden teszteltessék magukat a koronavírusra, hordjanak védőmaszkot és tartsák be a távolságtartási szabályokat a járvány megfékezése érdekében. A helyi hatóságok egyben bezáratták a síiskolákat, az ottani oktatási intézményeket, illetve az óvodákat is.

Tisztségviselők nem közölték a karantén alá helyezett hotelek nevét, de svájci sajtó úgy értesült, hogy két luxus szállodáról van szó.  Graubünden kanton egészségügyi hatóságai aggodalmukat fejezték ki, mivel a szóban forgó vírusmutáció jóval fertőzőbb a jelenleg globálisan domináns változatnál. A 8,6 millió lakosú Svájcban eddig csaknem félmillió az azonosított fertőzöttek száma, akik közül 8728-an hunytak el a kórban.

(MTI)

Címlapképünk illusztráció. Fotó: Daniel Schäfer / dpa-Zentralbild / AFP

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VeJoLa
2021. január 19. 12:02
De szeretnék valahogy utólag bejelentkezni valamelyikbe a két vesztegzárolt svájci hotel közül!
olajfa1
2021. január 19. 08:13
Akkor a síelők a sí programmal síelhetnek csak.
katherine567
2021. január 19. 04:47
Helló emberek, a nevem Katerine, van egy olyan tanúvallomás, amelyet szeretnék megosztani veletek, srácok, a pámnak HIV / AIDS-je volt, édesanyámmal kórházba vittük orvosi ellenőrzésre, de nem oldották meg a megoldást, elmondták nekünk Lehet, hogy életét veszti, anyám sok orvoshoz fordult, de azt mondták, hogy nem tudnak segíteni, frusztrált voltam. De hirtelen a barátom bemutatott egy orvosnak, akinek Dr. Osazee a neve, nagyszerű, és jó gyógyszerei vagy gyógynövényei vannak a beteg adására, apámnak adta ezeket a gyógyszereket, apám most egészséges és nagyon rendben van. Még egyszer Dr. Osazee és az a jó benne, hogy nem fizet nagyon olcsón, a watsapp-on elérheti; +1 (301) 747-3442 vagy e-mail: [email protected]. kérlek, ez nem hamis, hidd el!
zara
2021. január 19. 00:10
unalmas 'A 8,6 millió lakosú Svájcban eddig csaknem félmillió az azonosított fertőzöttek száma, akik közül 8728-an hunytak el a kórban.' influenzával is halnak meg ennyien... mi a cél? https://youtu.be/wQSYdAX_9JY
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!