El kell távolítani Trumpot a Rágalmazásellenes Liga szerint

2021. január 11. 15:41

A Rágalmazásellenes Liga (ADL) az első nagy zsidó szervezet, amely eltávolítaná Donald Trumpot.

2021. január 11. 15:41
null

„Százéves történelmünk alatt az ADL még sosem tett felhívást, hogy eltávolítsanak egy amerikai elnököt, de a szerdai esemény megbocsáthatatlan” – írja Jonathan Greenblatt, az ADL elnöke a levélben, amelyet a Neokohn szerint a szervezet munkatársainak küldött. „Örökre úgy fognak emlékezni rá, mint az amerikai demokrácia legsötétebb napjára, és teljesen világos: Trump elnök nem alkalmas erre a hivatalra, és el kell távolítani”.

Mint a portál írja, az ADL dolga alapvetően a szélsőséges mozgalmak megfigyelése. Greenblatt leveléhez jelentést csatolt a zavargásban részt vevők antiszemitákkal és szélsőjobboldaliakkal való kapcsolatáról.

Címlapfotó: MTI/SIPA USA pool/EPA/Oliver Contreras

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dglaj
2021. január 12. 16:42
Mi is történt valójában a Capitoliumnál: https://www.youtube.com/watch?v=QmRjxuvjgWE&feature=emb_title
konfucius
2021. január 12. 10:34
El kell távolítani rágalmazásellenes liga vezetőségét a hatalomból. Erre a nyilatkozatra a liga történetének legsötétebb napjaként fognak emlékezni, és teljesen világos: akik dezinformációk alapján ragadtatják magukat ilyen nyilatkozatokra, miközben szélsőbaloldali elemekkel nyíltan kollaborálnak, azoknak nyilvánvalóan nincs helye semmilyen szervezet vezető tisztségében. A liga elnöksége nem alkalmas erre a hivatalra, és el kell távolítani.
rovan
2021. január 12. 02:16
Nerm kell, még négy évig ő lesz a törvényes elnök, mÍg a csaló bitorló Biden elnöknek képzeli magát.
dglaj
2021. január 11. 21:27
Ez is érdekes info: https://www.youtube.com/watch?v=QmRjxuvjgWE&feature=emb_title
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!