Boris Johnson bizakodó Joe Bidennel kapcsolatban

2021. január 24. 12:12

A brit miniszterelnök a telefonbeszélgetés során megígérte, hogy a lehető leghamarabb megoldják a vitás kereskedelmi kérdéseket.

2021. január 24. 12:12
null

Joe Biden amerikai elnökként először beszélt szombaton európai vezetővel, nevezetesen Boris Johnson brit miniszterelnökkel, és témáik a koronavírus-járvány, a klímaváltozás elleni küzdelem, a biztonságpolitika és a szabadkereskedelem voltak – írta meg a Demokrata.

Várakozással tekintek a két ország között régóta fennálló szövetség mélyítése felé, aminek egyebek között kedvez, hogy mindkét ország úgy akar túljutni a koronavírus-járványon, hogy közben zöldebbé és fenntarthatóbbá teszi gazdaságát” – írta a brit miniszterelnök a Twitteren.

Beszéltek a két ország között tervezett szabadkereskedelmi megállapodásról, amely azért vált szükségessé, mert Nagy-Britannia kilépett az Európai Unióból. A miniszterelnök megígérte, hogy a lehető leghamarabb megoldják a vitás kereskedelmi kérdéseket. A két vezető hitet tett országuk NATO-tagsága, az emberi jogok érvényesülésének elősegítése és a demokrácia védelme mellett.

 

 Nyitókép: Boris Johnson Twitter-fiókja

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
48gondolkodó
2021. január 25. 07:50
Ő már tudja hogy fél éven belül lemond vagy meghalt, stb.
olajfa1
2021. január 24. 18:41
Mondjuk az angoloknak sokkal könnyebb dolguk lesz egy ilyen Bieden féle bábuval mint egy erőskezű Trump-al...
56október
2021. január 24. 18:08
Nézzük a jobbik oldalát. Biden lehet hogy megtanítja rendesen megfésülködni.
zara
2021. január 24. 17:19
bj is egy képmutató hazug.... mutáció 70% gyorsabban terjed...bizonyiték? higgyetek nekem mutáció 30% halálosabb...bizonyiték? shut up and obey..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!