Szájer: Jelen voltam „a brüsszeli házibuliban”

2020. december 01. 15:46

„Megkövetem a családomat, kollégáimat, a választóimat” – írta közleményében az EP-képviselő. Előzőleg belga, majd magyar lapokban jelent meg a hír a rendőrség által feloszlatott partiról, amelyben Szájer József is részt vett.

2020. december 01. 15:46
null

Belga, majd magyar lapok is beszámoltak kedd folyamán egy brüsszeli partiról, amelyet a belga járványügyi szabályok megsértésével rendeztek meg, és amelyet a rendőrség emiatt feloszlatott. A lapok „szexpartiról”, illetve drogok megtalálásáról is írtak. A belga ügyészség szerint az eseményen Szájer József fideszes európai parlamenti képviselő is részt vett, a táskájában pedig kábítószert találtak.

Szájer József, aki a hétvégén jelentette be visszavonulását, kedd délután közleményt adott ki az ügyben:

„A belga sajtóban ma megjelent egy újsághír egy pénteki brüsszeli házibuliról, amelyen jelen voltam. A rendőrségi igazoltatás után jeleztem, hogy képviselő vagyok, mert igazolvány nem volt nálam, a rendőrség az eljárást lefolytatta, szóbeli figyelmeztetésben részesítettek, majd hazavittek. Kábítószert nem fogyasztottam, a rendőrségnek helyben felajánlottam, hogy készüljön hivatalos teszt, de ezt nem tették. A rendőrség szerint extasy tablettát találtak. Az nem az enyém, arról hogy ki és miképp helyezte el nincs tudomásom. A rendőrségnek erről nyilatkozatot tettem. Sajnálom, hogy megsértettem a gyülekezésre vonatkozó szabályokat, ez felelőtlenség volt részemről, az ezért járó szankciókat vállalom.”

Szájer arról is írt: „Megkövetem a családomat, kollégáimat, a választóimat. Kérem őket, hogy botlásomat, harminc éves kitartó és elkötelezett munka fényében értékeljék. A botlás személyes, azért csak magam tartozom felelősséggel, kérem ne terjessze azt ki senki se a hazámra, se a politikai közösségemre."

Összesen 2292 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Silences
2020. december 06. 13:06
Olvasom itt a hozzászólásokat..ahogy mosdatjátok sokan ezt a nyomorultat. 1. titkosszolgálat-SOROS..stb. hiszti.. - nem volt a vendéglistán, meg se hívták. 2. Én hetero vagyok jártam többször Brüsszelbe, mégse "találtam magam" homoszexuális közt ORGIÁN.. -mellesleg sok homárnak van ál-házassága, még gyereke is- mert szégyenli a hajlamait. 3. A KÁBÍTÓSZER birtoklása is bűn, nem csak a fogyasztása.. 4. mindenki arról beszél, hogy igazoltatták, arról mélyen hallgattok, miért mászott az ereszen le, miért lett véres a tenyere.. NORMÁLIS, VÉLTEN EMBER MIÉRT MENEKÜL ÉSZ NÉLKÜL ??? 5. Ha ezt egy liberális politikus csinálta volna más akasztanátok a Kossuth téren ! Nem érdekel hogy meleg, nem tehet róla-- csak ne tartson ideológiai előadást, ne beszéljen a Genger-baromságról... Ne korlátozza melegek jogait- pláne ha köztudottan meleg.. Nekem hányingerem van a PEDIFIL Kaletától, Korrupt Borkairól aki jelentős támogatást adott a vele jachton szexelő lányoknak, az offshore számlára mentett állami pénzből pedig nyaralgat.. HÁNYINGER.. Azt meg hogy nem az enyém az a sok tabletta - vajon hányszor hallják ezt a rendőrök letartóztatásnál.. :-) NE RÖHÖGTESSÜK MÁR KI MAGUNKAT ! Nem adok 1hetet és a FIDESS rögtön előáll egy "kutyacsont" sztorival és azon fognak rágódni 0-24be.. hogy a KariGeri, Fletó, Soros mit tett.. hogy ŐK az AntiKrisztusok - csak beszéljünk másról.. mondjuk a köztévé így sem beszél a valóságról, se a Mandiner.. MÁR MEGY A TERELÉS EZERREL..
syphax
2020. december 04. 12:12
Szájer NEM UTCABUZI, SŐT AZ A GYANÚM Ő igenis igazi ÚRIEMBER, AKI SZENVED(!) A BUZISÁGA DÉMONAITÓL! Valamennyire még együtt is érzek az ilyen szerencsétlenekkel, de nem kérek--semmilyen szintű--"közelségükből". Sőt undorodok, viszolygok az ilyenektől épp ugyanúgy, mint a többi buzitól.
syphax
2020. december 03. 22:29
P-s.: 1.) Viszont akik ismerik Sz.J.-et azok azt momdják: Ő ÚGY ÚTÁLJA A KÁBITÓSZEREKET, MINT ÖRDÖG A SZENTELTVIZET. TEHÁT NEM VÉLETLENŰL NEM VOLTAK HAJLANDÓK ŐT A RENDŐRÖK "KOKÓ"-RA MEGTESZTELNI, MERT NYILVÁN TUDTÁK: ŐK MAGUK RAKTÁK A HÁTIZSÁKJÁBA a kábszert--nyilván provokativ-aljasul lejárató célzattal... 2.) És az is tény: a szerencsétlen Szájer számára--akinek felesége, fia, családja van--ÖRJITŐ DÉMON A HOMOSZEXUÁLIS HAJLAM, mely ellen küzdött volna, úgy-amúgy és amennyir tudott, ÉS AMELY KÜZDELEMBEN MOST Ő ELBUKOTT. 3.) Ezért hibáztak a Fidesz azon vezetői akik Őt ilyen hosszú időre Brüsszelbe kiküldték, mert így a bukása a "a pakliban törvényszerűen benne volt", s csak idő kérdése volt mikor....következik ez be. 4.) Az viszont biztos:SZ.J. NEM VÁLIK A PRIDE-OKON HÜLYÉN VIGYORGÓ BUZIS BARMOK EGYIKÉVÉ VÁLVA BAROMÁLLAT-BUZIKKÁ OCSMÉNYODVA , AZOK EGYIKEKÉNT TRANSZFIGURÁLÓDOTTAN EZUTÁN SEM.
syphax
2020. december 03. 18:56
"..Nyugat-Európában a homoszexualitás inkább sikk, mint elítélendő dolog..."--mondja Földi László a kiváló TITKOSZOLGÁLATI, ÉS KÉMÜGYI SZAKEMBER.És ez myilván igaz. CSAKHOGY! VANNAK MÉG EMBEREK EZEN A VILÁGON--MINT JELEN SOROK IRÓJA IS--AKIK NEM A NYUGAT-EURÓPÁBAN "DIVÓ" ÉS "BEVETTEN"-ELTERJEDT "SIKKSZOKÁSOKHOZ" ÉS "SIKKDIVATOKHOZ" ÓHAJT INKÁBB ILLESZKEDNI ÉS HASONLITANI-IDOMULNI, HANEM AZ ISTENI-, ÉS NORMALITÁSI, VALAMINT A TERMÉSZETTÖRVÉNYEKHEZ!!! ÉS "SIKK" VAGY NEM "SIKK" A BUZISÁG: ÉN UTÁLOM ÉS ELITÉLEM A BUZIRENDEZVÉNYEKET, BUZISZOKÁSOKAT, BUZIBÁROKAT, BUZI-HÁZ(???!)-BULIKAT--EGYÁLTALÁN A BUZISKODÁSSAL KAPCSOLATBAN MINDENT, DE MINDENT!!! ÚGYHOGY SZÁMOMRA LEHET VÉLELMEZNI SZÁJER JÓZSEFET NAGYON OKOS EMBERNEK IS AKÁR, DE MEGGYŐZŐDÉSEM: SZÁJER JÓZSEF MÉGSEM ELÉGGÉ OKOS EMBER--EZ MIOSTANRA KIDERÜLT! SŐT!!! ISMERVÉN ŐT ÉS "ILYETÉN" HAJLAMAIT: NEM VOLT TÚL OKOS DOLOG ŐT "ODATENNI" BRRRRUXXXELLLES-BE--MER EZ IGY IGENIS NEMZETBIZTONSÁGI KOCKÁZAT!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!