Pompeo: Biden leendő csapata „álomvilágban él”

2020. november 26. 13:43

Az amerikai külügyminiszter szerint a világ már megváltozott 2015-höz képest, amikor ez a csapat dolgozott, írja a Neokohn.

2020. november 26. 13:43

Mike Pompeo amerikai külügyminiszter szerint Joe Biden leendő amerikai elnök nemzetbiztonsági csapata nagyon más nézeteket vall a külpolitikáról – írja a Newsmaxra hivatkozva a Neokohn. Pompeo jól ismeri Biden munkatársainak egy részét, akik  álomvilágban élnek.

Hátulról vezettek. Lekenyerezni [akartak]. Remélem, más utat fognak most követni” – fogalmazott. A külügyminiszter szerint a világ már megváltozott 2015-höz képest, amikor ez a csapat dolgozott.

„Remélem látni fogják, miket értünk el, és hogyan hoztunk nagyobb békét a Közel-Keletre, csökkentettük a veszélyt Észak-Koreában. Nagyon feszült helyzetet enyhítettünk, miután hivatalba léptünk, említhetném a nagy felismerést hogy a kínai Kommunista Párt veszélyt jelent a munkahelyekre szerte Amerikában” – nyilatkozta.

Pompeo szerint ha ezeket a nézőpontokat megtartja Biden csapata, akkor Amerika „gazdagabb és biztonságosabb” lesz.

(Neokohn)

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mokány
2020. november 26. 17:45
Az usa új neve : Csalló -köz.
wrfri
2020. november 26. 17:34
Pompeo tényleg ne beszéljen, szomorú teljesítmény volt. És mielőtt a izgága Fideszesek nekem esnének, Pompeo ki nem állhatta Szijjartót, nem fogadta saját szintjén.
nemecsekerno_007
2020. november 26. 16:38
Már annak is örülhettek ha nem lesz polgárháború.
fatman
2020. november 26. 16:02
Trump ünnepel: jogi siker Pennsylvaniában és Michiganben is https://magyarnemzet.hu/kulfold/trump-unnepel-jogi-siker-pennysvaniaban-es-michiganben-is-9008978/ Egy nevadai bíró rábólintott arra, hogy Donald Trump jogi csapata bemutassa a stáb birtokában álló bizonyítékokat az államban történt választási csalásokra és törvénytelenségekre vonatkozóan, sajtóelemzések szerint pedig az eset példát mutathat más államok számára is. Közben helyi idő szerint szerdán egy pennsylvaniai szövetségi bíró leállította a választási eredmények hitelesítését, egy nappal azt követően, hogy a tagállam választási bizottsága igazolta az eredményeket. Patricia McCullough bírónő elrendelte a hitelesítési folyamat leállítását november 27-ig, amikor a bíróság meghallgatást tart az eredményt vitatók által benyújtott perkereset ügyében.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!