Felhívta Erdogan a bécsi terrortámadás MMA-harcos török hősét

2020. november 03. 23:12

Recep Tayyipok egymás közt.

2020. november 03. 23:12
null

Mint arról beszámoltunk, két török hőse is volt a hétfői bécsi terrortámadásnak. A két török ketrecharcos, Mikail Özen és Recep Tayyip Gultekin egy sérült nőt és egy rendőrt is megmentettek a terrortámadás alatt.

Most volt alkalmuk a török elnökkel is beszélgetni, aki a legnagyobb közösségi oldalra feltöltött videó szerint rá is mutatott a névazonosságra. Mindemellett Recep Tayip Erdogan kijelentette: „Ők (ti. az osztrákok) nem értenek minket, de mi értjük őket”.

„Mert mi a Teremtő kedvéért szeretjük a teremtményeket, nem nézzük a vallását, nem nézzük a felekezetét” – tette hozzá Erdogan, aki arra is felszólította névrokonát, hogy segítse továbbra is az osztrákokat. Gultekin egy Köszönöm, elnökömmel hálálta meg az érdeklődést.

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tiszafa
2020. november 06. 12:39
"Mert mi a Teremtő kedvéért szeretjük a teremtményeket, nem nézzük a vallását, nem nézzük a felekezetét" Hogy az ég nem szakad rá... Minket is piszkosul szerettek az alatt a 150 év alatt. Oly annyira, hogy vagy megölték, vagy elhurcolták a harcképes férfi korosztály, meg a fiú gyerekek nagy részét. Így aztán nagyban hozzájárultak (a nagy szeretetükben) az akkori Magyarország elnéptelenedéséhez, emiatt később idegenekkel kellett betelepíteni az ország jelentős részét, mely végül is megalapozta a több száz évvel későbbi Trianont. Európa elfoglalása a fő cél. Ezért kell a törököknek Európában maradniuk és sokasodniuk.
Vakfolt
2020. november 05. 08:55
"Most volt alkalmuk a török elnökkel is beszélgetni, aki a legnagyobb közösségi oldalra feltöltött videó szerint rá is mutatott a névazonosságra." Hogy kiszúrta a kis szemfüles!
Fideszes gentleman
2020. november 04. 19:55
Az integráció kiemelkedő példája a fiatalember.
Welszibard
2020. november 04. 13:04
Egy kicsit ellentmondásos. zavaros ez a hőstörténet. A "Szürke Farkasok" tagjai ezek a fickók, ugyanakkor meg ugyanez a pántörök, nacionalista és iszlámvédő szervezet Franciaországban Macron ellen tüntetett, amikor a Charlie Hebdo gúnyrajzot közölt Erdoganról. Azaz nem az ISIS terroristák ellen tüntettek, hanem a sariát sértő gúnyrajz miatt. Azt is leírja a vonatkozó szakirodalom, hogy a CIA hozta létre őket és a mai napig pénzelik őket (eredetileg a kommunisták ellen nyomta az iszlámot). Az ellentmondást csak úgy tudom feloldani, ha a "Szürke Farkasok" valamilyen érdek v. hatalmi konfliktusba kerültek az Iszlám Állam helyi ügynökeivel, ezért Bécsben ellenük fordultak. Mivel annak idején a Szürke Farkasok szervezték a pápa ellenes merényletet is nyilvánvaló, hogy nem zavarja őket, ha keresztény vér hullik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!