Osztrák rendőrt mentett a két török MMA-s

2020. november 03. 12:39

Bár egyiküket meglőtték, így is kimenekítettek egy sérült nőt és egy rendőrt is a tűzharcból.

2020. november 03. 12:39
null

Hősként ünneplik a két török ketrecharcost, akik egy sérült nőt és egy rendőrt is megmentettek a bécsi terrortámadás alatt – írja az Index egy Twitter-bejegyzésre hivatkozva. Mikail Özen és Recep Tayyip Gultekin rövid időre tűnik fel a hétfő esti lövöldözésről készített egyik videófelvételen. Ezen Özent hallani, amint a társával együtt fedezéket keres.

 

 

Gütelkin később az Anadolu török hírügynökségnek elmesélte, hogy éppen a belvárosban jártak, amikor meghallották a közelben felhangzó lövéseket. Elindultak a zaj felé, és meg is pillantották az egyik terroristát, amint tüzet nyit a járókelőkre. Egyik áldozatának, egy sérült nőnek a segítségére siettek, és sikerült is bevinniük egy biztonságos fedezéknek számító étterembe. Éppen kifelé jöttek, amikor a terrorista rájuk fogta a fegyverét, és lőtt.

Gütelkin ekkor a földre vetette magát, de így is eltalálta egy fegyvergolyó, a lába sérült meg. Végül Özennel együtt el tudtak menekülni, kocsiba vágták magukat, és a legközelebbi rendőrőrsre hajtottak. Később Gütelkin sérülése ellenére segítettek egy rendőrnek is, akit a szemük láttára zajló tűzharcban lőtt meg az egyik terrorista. Ezt a rendőrt ők menekítették ki a golyózáporból, és vitték be a kórházba. 

(Nyitókép forrása: Twitter)

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lendvaiildiko
2020. november 04. 04:53
A törököket tisztelem és kedvelem, Ezáltal történet viszont a Timur és csapata bolsi tanmesére emlékeztet. Bolsi libsi maszlag...
makám
2020. november 03. 17:32
"Osztrák rendőrt mentett a két török MMA-s" ÉSSSSS!!!!!! sajtból van ahold.
TAVIROZSA
2020. november 03. 17:20
Az áldozatoknak nincs neve, fotója, családja ! Őróluk miért hallgat a média ??
ThunderDan
2020. november 03. 17:17
Sobieski János forog a sírjában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!